Sta-op-stoel kopen
bij Meubelzorg betekent:

 • Laagste prijsgarantie
 • Hoge kwaliteit
 • Maatwerk: keuze uit ruim 1000 kleur-stofcombi’s
 • Tot wel 10 jaar garantie
 • Gratis thuis proefzitten

En dat binnen 24 uur bij u thuis! Geheel vrijblijvend en gratis.

Download de prijslijstGratis proefzitten aan huis

STA-OP-STOEL
AL V.A.
€ 695,00

 • garantie tot 10 jaar
 • direct leverbaar
 • laagste prijsgarantie
 • hoge kwaliteit
 • gratis proefzitten bij u thuis

Sta-op-stoelen op maat

Van leren sta-op-stoel tot volledig elektrische variant, bij Meubelzorg stelt u uw eigen opsta-stoel van top tot teen zelf samen. Ter inspiratie een paar van onze bestverkochte modellen:

Magnifique

Meer informatie

Sublime

Meer informatie

Lourdes

Meer informatie

Saint Tropez

Meer informatie

Utsökt

Meer informatie

Brignoles

Meer informatie

Sta-op-stoel kopen

Een fijne stoel waarin u een dutje kunt doen of de nieuwtjes in de krant kunt lezen is onmisbaar in een interieur. Het kan helaas steeds meer een uitdaging worden om op te staan uit de stoel. Een sta-op-stoel kopen is dan dé oplossing. De elektrische sta-op-stoel is comfortabel waardoor u erg ontspannen kunt zitten. Daarnaast is de stoel kenmerkend door de sta-op-functie waarbij u geholpen wordt om op te staan. Een extra steuntje is wel zo prettig als het opstaan uit de stoel lastiger wordt.

Maatwerk sta-op-stoel van Meubelzorg

Van een sta-op-stoel van Meubelzorg kunt u een optimaal zitcomfort verwachten. Doordat onze sta-op-stoelen volledig op maat gemaakt worden, sluiten deze aan op uw lichaam en behoeftes. De stoel geeft extra ondersteuning waar u die nodig heeft. Een maatwerk sta-op-stoel van Meubelzorg doet wat ‘ie belooft.

Hoe maakt Meubelzorg de perfecte sta-op-stoel afgesteld op uw lichaam? Onze experts op het gebied van ergotherapie zullen de verschillende afmetingen die nodig zijn voor het op maat maken van een sta-op-stoel analyseren. U kunt dan onder andere denken aan de perfecte zithoogte, -diepte en hoofdsteun. Als alle informatie is verzameld weten onze experts hoe de perfecte stoel voor u eruit moet komen te zien.

Voordelen van een sta-op-stoel

Het kopen van een sta-op-stoel van Meubelzorg biedt verschillende voordelen waardoor het voor u niet langer een uitdaging is om uit de stoel te komen.

 • Gemak bij het opstaan uit de stoel
 • Stoel op maat gemaakt
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Stevige constructie
 • Laagste prijs gegarandeerd

Als we ouder worden neemt de mobiliteit van het lichaam af. De balans, wervelkolom en spierkracht verminderen. Een zorgmeubel zoals een relaxbank, relaxzetel of sta-op-stoel zijn dan onmisbaar. Pas wanneer het moeilijker wordt om uit de stoel te komen merkt u hoe vaak u per dag uit een stoel opstaat. Dit kan veel van u vergen als u hier moeite mee heeft. Ondersteuning vanuit een sta-op-stoel kan dan net dat beetje extra zijn waardoor de dagelijkse bezigheden worden verlicht. Met de opsta-mechaniek wordt opstaan uit een stoel vergemakkelijkt. Na het ontspannen in de comfortabele stoel, kunt u ook ontspannen uit de stoel opstaan.

Sta-op-stoel zelf samenstellen

Een sta-op-stoel is voor velen bekend als een meubel dat in een enkele variant verkrijgbaar is. Doordat er geen keuze is, staat deze stoel in de meeste gevallen niet bij de rest van uw interieur. Bij Meubelzorg is dit niet het geval! U heeft namelijk erg veel keuze. U kiest zelf een model uit en vervolgens de kleur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een stoffen- of lederen stoel. Doordat u een stoel zelf kunt samenstellen past deze altijd bij de rest van uw interieur.

Draaibare sta-op-stoel

Bij Meubelzorg stelt u zelf een zorgmeubel samen. Naast bovengenoemde kleuren en materialen, kunt u ook de poten van de stoel zelf kiezen. Bent u op zoek naar een draaibare sta-op-stoel? Met een draaipoot wordt de stoel draaibaar. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor wieltjes. De stoel kan de makkelijk verplaatst worden.

Elektrische sta-op-stoel

Een elektrische sta-op-stoel behoort ook tot de mogelijkheden bij Meubelzorg. Op die manier gaat het opstaan nog wat gemakkelijker. Er kunnen kleine motoren worden geplaatst is bijvoorbeeld de rugleuning zodat deze elektrisch bedienbaar wordt. Er zijn maximaal vijf motoren per stoel mogelijk.

Voordelen van een sta-op-stoel van Meubelzorg
 • 10 jaar garantie op uw meubels
 • Mogelijkheid om stoelen thuis uit te proberen
 • Problemen met de stoel? Onze servicedienst komt deze oplossen
 • Lage prijs en hoge kwaliteit stoelen
Gratis thuis proefzitten

Bij Meubelzorg is het mogelijk om meubels thuis uit te proberen. Wij begrijpen dat de aanschaf van een sta-op-stoel een investering is en u er zeker van wilt zijn dat u achteraf geen spijt krijgt van uw keuze. Hierom bieden wij de service aan om de meubels thuis te proberen. Ook wanneer u twijfelt over bepaalde modellen is het verstandig om deze nogmaals te vergelijken.

Gratis proefzitafspraak maken

Wij komen gratis bij u langs zodat u één of meerdere modellen kunt uittesten. Indien gewenst kunnen wij op dat moment ook de stoel aanmeten. U kunt ons bereiken op +31 085 065 5292 of een e-mail sturen naar info@meubelzorg.be.