SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Saint Tropez

€2657,- v.a. €2157,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Saint Tropez fauteuil straalt rust en comfort uit en is uitvoerbaar in 3 verschillende hardheden (soft, medium of hard). Verder kan deze zetel worden uitgevoerd tot en met 4 motoren waardoor u de rugleuning, voetleuning en armleuningen individueel kunt aansturen naar de perfecte stand voor uw lichaam. Bij het personaliseren van de Saint Tropez fauteuil kunt u naast het functionele gedeelte ook het creatieve gedeelte aanpassen. Zo zijn de plateaus van de zetels verkrijgbaar in 3 verschillende soorten hout en ook zijn er meer dan 700 kleuren in stof en leder. De verschillende combinaties, zorgen ervoor dat ook u over een perfecte zetel op maat kunt beschikken. Voordat u de zetel in huis haalt, kunt u het in uw eigen huis testen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 4 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig

De naam zegt het al, bij dit model is ook alles mogelijk. Van slaapfunctie, tot verstelbare armleuningen en verstelbare zitdiepte. Ons meest luxe zetel met een uitstekend zitcomfort!

Een luxe zetel met alle functionaliteiten om volledig in te ontsnappen. Zo beschikt dit Saint Tropez model over een sta-op-functie. Met deze functie kan de zetel door middel van de elektrische motoren licht naar voor kantelen waardoor u gemakkelijk in en uit de zetel kunt komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een sta-op-zetel te kopen? Bekijk dan het aanbod bij ons op de website.

Deze relaxfauteuil van Meubelzorg is de perfecte zetel om echt tot rust te komen. Dankzij de 5 elektrische motoren kunt u de arm- hoofd en rugleuning in elke gewenste stand zetten om uw lichaam waar nodig optimaal te ondersteunen. De 5 motoren zijn voorzien van een memory functie zodat u de relaxzetel eenvoudig in de gewenste stand kunt zetten.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan