SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Vianne

€1899,- v.a. €1399,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne
 • Model Vianne

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Vianne sta-op-zetel is een degelijke luxe fauteuil met een heerlijk zitcomfort op vaste poten. Deze zetel voorziet u in ultiem comfort: zo is de zetel verkrijgbaar met een massagefunctie, een elektrisch verstelbare hoofd- en lendesteun en tevens kunt u kiezen uit verschillende hardheden (soft, medium of hard). Verder kan de zetel uitgevoerd worden tot en met 5 motoren die ervoor zorgen dat de zetel volledig naar uw wens is in te stellen en zo het lichaam ultiem ondersteunt. De zetel is geheel op maat te laten maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste zetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen.

De Vianne sta-op-zetel is zoals gezegd volledig op maat te laten maken. Hierbij kunt u zowel de technische aspecten als de creatieve aspecten van de sta-op-zetel naar wens invullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie, USB aansluiting en de keuze om de zetel op accu te laten werken. Hiernaast is deze zetel verkrijgbaar in 1000 verschillende kleuren in zowel stof als leder. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-zetel vindt die perfect bij u aansluit. Wilt u de verschillende zetels eens vergelijken? Bekijk hier eens de relaxzetel van Vianne.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Massagefunctie mogelijk / lendensteun elektrisch verstelbaar

Zetelverwarming mogelijk

Op accu verkrijgbaar

Vast model op poten

Geheel op maat te laten maken

Usb aansluiting mogelijk

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Garantie tot wel 2 jaar

Tot wel 160kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze.

Het model Vianne is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel, wat inhoudt dat de zetel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-zetel Vianne kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Daarnaast is het model Vianne ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxzetel Vianne kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxzetel Vianne volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Ook is onze zetel Vianne verkrijgbaar als massagezetel . Niet alleen bespaard u geld dankzij deze geweldige functie, u kunt ook nog eens genieten van een massage wanneer u maar wilt. Regelmatig een massagezetel gebruiken zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren. Het kan uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Bent u op zoek naar de perfecte zetel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Vianne relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan