2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Rians

€695,- v.a. €595,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Rians is een compacte sta-op-zetel die beschikt over een goed zitcomfort. Deze sta-op-zetel straalt zowel rust als luxe uit in combinatie met het comfort. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-zetel aanschaft. De Rians is al vanaf €695 leverbaar! De sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 1000 verschillende kleuren.

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Poten: vaste poten of wieltjes (met blokstand bij de sta-op functie)

U kunt uw persoonlijke sta-op-zetel Model Rians compleet zelf samenstellen. Het functionele en het uiterlijke gedeelte kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de zetels kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De relaxzetel Rians beschikt over een goed zitcomfort voor iedereen. Deze fauteuil is daarbij ook erg compact en straalt luxe uit. Na een middagwandeling verlangt u ernaar om op deze zetel neer te ploffen en het rusten in werking te zetten.

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme zitcomfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze: voor ieder wat wils dus. Heeft u vragen over het kopen van een relaxfauteuil of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan