DE MASSAGE STOELEN VAN

MEUBELZORG

  • 8 Massage programma’s
  • Verwarming
  • Ontelbare opties
Download de prijslijstVraag gratis brochure aan
Vraag een demonstratie aan
  • garantie tot 10 jaar
  • direct leverbaar
  • laagste prijsgarantie
  • hoge kwaliteit
  • gratis proefzitten bij u thuis

De massagestoelen van Meubelzorg

Gemasseerd worden wanneer u maar wilt.

Verwen jezelf

Bespaar geld op massagesessies

Oneindig opties

Heerlijke massagestoelen

Stel uw stoel samen

Volledig naar uw wens

Saint Tropez

Meer informatie

Engelberg

Meer informatie

Massagestoel kopen

Bij lichamelijke klachten kan een zorgmeubel uitkomst bieden. Veelvoorkomende klachten zijn last in uw nek, schouders of rug. Comfortabele meubels waar u goed in kunt zitten zijn dan onmisbaar in uw woning. Bij Meubelzorg maken wij zorgmeubels op maat voor een maximaal comfort. Naast een sta-op-stoel kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van een massagestoel. Met een elektrische massagestoel in uw woning kunt u elke dag genieten van het ultieme comfort van dit zorgmeubel.

De voordelen van een massagestoel

Een massagestoel kan klachten en druk op wervelschijven in de rug verlichten doordat de spieren ontspannen. Voor het meeste effect kunt u de massagestoel het beste regelmatig gebruiken. De stoel kan voor een betere doorbloeding zorgen wat voor meer ontspanning in het lichaam zorgt. Ook bij veel stress kan een massagestoel toegevoegde waarde hebben. Wilt u dit ook bij u thuis ervaren? Bekijk dan eens ons assortiment aan massagestoelen!

Geschikte massagestoel kiezen

Om optimaal te kunnen genieten van een massagestoel is het van belang dat deze afgestemd is op uw lichaam. Bij Meubelzorg vindt u een groot aanbod aan stoelen en opties. U kunt dan denken aan massage programma’s, verschillende technieken en verwarming. Zo kiest u zelf hoe luxe de stoel wordt.

Elektrische massagestoel zelf samenstellen

Naast dat massagestoelen van Meubelzorg afgestemd kunnen worden op uw lichaam, wil het oog ook wat. Een massagestoel is een investering waar u jaren plezier van wilt hebben, daarom heeft u bij Meubelzorg de keuze uit verschillende modellen. Of u nou op zoek bent naar een moderne- of landelijke stoel, bij Meubelzorg kiest u het gewenste model. U vindt in ons assortiment elektrische massagestoelen met bijvoorbeeld een handige draaipoot of wieltjes. Heeft u een geschikt model gevonden? Dan kunt u ook nog kiezen voor een stof en kleur zodat de stoel helemaal in uw interieur past. De stoelen zijn verkrijgbaar in meer dan 250 kleuren.

Showroom aan huis

Wij begrijpen dat het lastig is om de knoop door te hakken met zoveel keuze. De kans is groot dat u twijfelt tussen een paar modellen. Dan is het prettig als u kunt proefzitten om de stoelen goed te kunnen vergelijken. Bij Meubelzorg is dat mogelijk, u kunt een gratis demonstratie bij u thuis aanvragen. Wij komen dan bij u aan huis met een aantal modellen zodat u thuis kunt proefzitten en zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Dat vinden wij wel zo belangrijk.

Massagestoel op maat van Meubelzorg

Bij een stoel die is afgestemd op uw lichaam, horen ook de juiste afmetingen. De massagestoelen van Meubelzorg worden volledig op maat gemaakt, zo hoeft u zich niet druk te maken over de juiste zithouding. Wij meten bij u thuis de juiste maten voor uw nieuwe elektrische massagestoel op.

Heeft u vragen over een product, de mogelijkheden of over de demonstratie aan huis? Neem dan gerust contact met ons op en stuur een mailtje naar info@meubelzorg.be of bel ons +31 085 065 5292. Wij helpen u graag verder!