SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Sion

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion
  • Model Sion

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Sion is een stoere fauteuil die tevens erg hip is en veel mogelijkheden biedt van motoren tot massagesystemen. Bij Meubelzorg is alles mogelijk, ook met de Sion relaxfauteuil. Voordat u een nieuwe relaxzetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Hardheden: Soft, Medium en Hard

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Lendensteun: elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxzetel Sion.

De sta-op-zetel Sion is een zetel met vele functies. Naast de sta-op-functie heeft dit model o.a. ook een handmatig of elektrisch verstelbare hoofdsteun.

Deze relaxzetel kan uitgerust worden met een afstandsbediening of een ingebouwde bediening. Hiermee kunt u de stand van de zetel zelf instellen.

De massagezetel Sion heeft een ingebouwde massagefunctie die in combinatie met een elektrisch verstelbare lendensteun voor het ultieme zitcomfort zorgt. Ook de hardheid van de zetel is te bepalen naar uw voorkeur. Combineer bij het zitten de zetelverwarming met de massagefunctie om precies te genieten zoals u wilt.

Wij bieden de mogelijkheid om - gratis en geheel vrijblijvend - een adviseur bij u thuis langs te sturen voor een demonstratie van onze zetels zodat u de Sion (of één van onze andere modellen) in uw eigen omgeving kunt uitproberen voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u direct een nieuwe zetel aanschaffen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan