Profiteer nu! tot wel 75% voorraadvoordeel! Actie geldig t/m 6 maart
Download prijslijst

Model Toulouse

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 34.-toulouse---standaard---basis.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---blauw.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---bordeaux.jpg
 • 34.-toulouse---standaard----bruin.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---cognac.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---donkerbruin.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---geel.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---groen.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---rood.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---zwart.jpg
 • 34.-toulouse---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Toulouse sta-op-zetel is een echt pronkstuk van Meubelzorg. Deze prachtige designzetel heeft een zogenoemde vleug in de armleuning waardoor de zetel smal toont. Deze zetel kan worden uitgevoerd tot en met 5 motoren waarmee de relaxfauteuil in de ideale stand kan worden gezet die perfect aansluit bij de ondersteuning van uw lichaam. De hardheid van de relaxfauteuil kan zelf gekozen worden, denk aan soft, medium en hard. Om ervoor te zorgen dat u de juiste zetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen. Zo vindt u altijd een sta-op-zetel die perfect bij u past.

De Toulouse sta-op-zetel kunt u zelf samenstellen. Zo zijn zowel de technische als de creatieve aspecten van de zetel naar eigen wens in te stellen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende arm- en rugleuningen, verschillende hardheden en een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Hiernaast is de relaxfauteuil verkrijgbaar in maar liefst 1000 verschillende kleuren en zijn er 10 verschillende plateaus verkrijgbaar in houtkleur of RVS.Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-zetel vindt die perfect bij u aansluit. De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot 5 motoren

Ingebouwde sta-op-stand

10 bedienbare plateau’s

1000 verschillende kleuren

2 verschillende rugleuningen

3 verschillende armleuningen

De sta-op-zetel model Toulouse heeft een prachtig design. De zetel vertoont zich smal door de vleug in de armleuning, maar zit zeker wel ruim en comfortabel.

De relaxzetel Toulouse biedt comfort met zijn verschillende mogelijkheden qua hardheid. Niet iedereen zit even lekker op een even harde zetel. Daarom kunt u bij deze relaxfauteuil kiezen uit de soft, medium en hard varianten.

Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u de Toulouse relaxfauteuil kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan