2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Clifton

€1649,- v.a. €1149,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op- en relaxfauteuil Clifton is een unieke en comfortabele zetel die speciaal ontworpen is voor mensen die op zoek zijn naar een meubelstuk dat zowel esthetisch aantrekkelijk en functioneel is. De fauteuil kan worden voorzien van verschillende motoren (zoals de sta-op-motor) waardoor u met gemak uit de zetel op kunt staan zonder complicaties of hulp. De zetel is ook uitgerust met een comfortabele relaxfunctie waardoor u heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. Het model Clifton is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het perfect aansluit bij elke woonstijl.

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Houtkleuren of RVS kleuren plateau

Steunpoten optioneel

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een sta-op-fauteuil naar keuze. Voor ieder wat wils.

Uit de vele relaxfauteuils die wij aanbieden is de Clifton wel een pronkstuk van Meubelzorg. De vele uitvoeringen die al geleverd zijn aan vele klanten zorgden voor veel blije gezichten. De Relaxzetel Clifton is in alle maten verkrijgbaar en daarbij krijgt u ook een hele lange garantie. Deze relaxzetel is echt een prachtige fauteuil en anders kunt u natuurlijk altijd kijken bij één van de andere relaxfauteuils op onze website.

De sta-op-zetel Clifton bekijken, heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan