Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Bourges

€1599,- v.a. €1099,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Bourges sta-op-zetel is het broertje van de Lecci maar dan in een vaste variant. Eveneens een zetel met heel veel mogelijkheden en ultiem zitcomfort. Dit doordat de zetel uitgevoerd kan worden tot en met 5 motoren die ervoor zorgen dat de zetel in te stellen is als relaxzetel, kantelzetel en slaapzetel. De zetel is voorzien van wieltjes en is daardoor gemakkelijk rolbaar. Bij de sta-op functie is er uiteraard een blok stand. De elektrische lendesteun en verstelbare zitdiepte zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dit in combinatie met de zetelverwarming maakt de Bourges de ideale relax fauteuil. De Bourges zetel is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste zetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen.

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantel/slaapzetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Rolbaar + blok stand bij sta op functie

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Elektrische lendensteun

Zetelverwarming mogelijk

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laat maken

Verstelbare zitdiepte

Tot wel 5 jaar garantie

Tot wel 180kg

Onze sta-op-zetels worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze.

Het model Bourges is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit betekent dat de zetel naar achteren- en naar voren kan kantelen met behulp van de inwendige motoren. Het is een ideale functie voor als u rugklachten of andere lichamelijke klachten heeft, maar ook voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij de sta-op-zetel Bourges kunt u dankzij de motoren van de zetel gemakkelijker gaan zitten in- en opstaan uit uw zetel.

Naast een sta-op-zetel is het model Bourges ook verkrijgbaar als heerlijke relaxzetel. Wanneer u een stevige wandeling heeft gemaakt of gewoon even wilt ontspannen na een drukke dag, is relaxzetel Bourges de ideale zetel voor u. U kunt even heerlijk achterover leunen met uw voeten omhoog om uw gehele lichaam te laten ontspannen. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxzetel Bourges volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk opstaat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Bourges sta-op-zetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan