SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Lyon

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon
  • Model Lyon

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxfauteuil model Lyon is een stijlvol model met tal van mogelijkheden om de zetel helemaal naar uw wensen aan te passen. Niet alleen kan de relaxzetel in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

Bij het kiezen van uw eigen relaxfauteuil model Lyon, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta-op-zetel niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Stijlvol model met heel veel mogelijkheden en meerdere keuzes om de relaxfauteuil helemaal naar uw wensen aan te passen.

Model Lyon kunt u bestellen als sta-op-zetel. Een opsta zetel is ideaal wanneer u moeite heeft met opstaan. Lyon is op maat te bestellen waardoor u altijd gegarandeerd bent van zitcomfort die past bij de wensen van uw lichaam.

Model Lyon kunt u ook bestellen als relaxzetel. Relaxfauteuils zijn geschikt wanneer u stress of pijnklachten ervaart. Door de verschillende opties in hardheden weet u zeker dat de zetel comfort biedt, zodat u goed kunt ontspannen.

Model Lyon beschikt over een massagefunctie, waardoor u dit model als massagezetel kunt bestellen. De massagefunctie helpt u te ontspannen na een drukke dag en verlicht daarmee de drukpunten in het lichaam. De lendensteun is elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe relaxzetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de fauteuil bij u thuis te testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Lyon u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan