SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst
Comfortabel in uw eigen sta op zetel
Comfortabel in uw eigen sta op zetel

Comfortabel in uw eigen sta op zetel

Al vanaf €595,-

Gratis proefzitten aan huis
+ gratis brochure

Sta-op-zetels van Meubelzorg

Gaat er niets boven een dutje doen om tussentijds bij te tanken of de krant vanuit uw luie stoel te lezen, alleen wordt het steeds uitdagender om eruit op te staan? Een (elektrische) sta-op-zetel biedt uitkomst! Dit type zetel met sta-op-functie helpt u ontspannen te zitten én op te staan. Krijg dat steuntje in de rug dat u nodig heeft met een stijlvolle relaxzetel.

Voordelen van een Meubelzorg sta-op-stoel

  • Voor elk lichaam de perfecte zetel

  • Ultiem gemak bij het opstaan

  • Kwalitatief hoogwaardig

  • Extra stevige draagconstructie

  • Gegarandeerd de laagste prijs

Meubelzorg maatwerk sta-op-zetel

Een sta-op-stoel van Meubelzorg doet wat ‘ie belooft. Verwacht optimaal zitcomfort inclusief de extra ondersteuning die u nodig heeft. Om te garanderen dat uw sta-op-stoel perfect op uw behoeftes en lichaam aansluit, wordt elke sta-op-zetel compleet op maat gemaakt. Hoe dat in z’n werk gaat? Onze experts met ergotherapeutische kennis analyseren de voor u ideale zithoogte, -diepte, zithoek, hoofdsteun, zitbreedte en juiste support van de wervelkolom. Al deze eigenschappen samen maken de voor u perfecte sta-op-zetel.

Sta-op-zetel, letterlijke steun in de rug

Bij Meubelzorg realiseren wij ons dat het lang niet altijd een vanzelfsprekendheid is om makkelijk uit een zetel te stappen. Soms is extra ondersteuning gewenst. In de loop van de jaren neemt de mobiliteit van onze wervelkolom af, en verminderen onze balans en spierkracht. Dankzij de opsta-mechaniek van onze sta-op-zetels wordt opstaan uit de zetel weer als vanouds. Comfortabel relaxen en ontspannen opstaan, gaan met onze collectie aan sta-op-zetels hand in hand.

Mix & match: Sta-op-zetel modellen

Waar de sta-op-stoel vaak een ietwat stoffig imago heeft, stoffen wij dat beeld bij Meubelzorg graag af. Bij ons heeft u niet de keuze uit een handvol modellen, maar kan u cherrypicken uit ruim duizend kleuren in zowel stof als leer. Zo zit er altijd een model tussen die past binnen uw interieurstijl. Een eye-catcher die gezien mag worden!

Naast de uitstraling van de sta-op-stoel kunt u elk model verrijken met een handige draaipoot of wieltjes. Daarnaast kunt u uw maatwerk relaxmeubel voorzien met maximaal vijf motoren. Kleine motoren die onder andere in de voetsteun en rugleuning verwerkt kunnen worden. Net wat uw wensen zijn. En tot slot hebt u de keuze uit drie verschillende soorten arm- en rugleuningen. Hoe mag uw maatwerk sta-op-zetel eruit komen te zien?

Meubelzorg, het adres voor de design sta-op zetel

Wij lieten het al even ter sprake komen, maar waar de sta-op-zetel vaak met labels als ‘lomp’ en ‘oubollig’ wordt geassocieerd, bewijzen wij bij Meubelzorg dat het anders kan. Over smaak valt niet te twisten. Om die reden maken wij het samen met onze meubelmakers mogelijk om de sta-op-zetel zelf samen te stellen. Op deze manier haalt u niet alleen optimaal zitcomfort in huis, maar ook een stoel die gezien mag worden. Van moderne uitstraling tot landelijke stijl, voor iedere smaak een passende oplossing.

Waarom een sta-op zetel bij Meubelzorg kopen?

Naast ons ruime assortiment aan sta-op-zetel modellen en kleuren, zijn er meer redenen om juist bij ons een relaxmeubel met opsta-functie te kopen:

  • Gratis service aan huis: probeer modellen in uw eigen woonkamer uit

  • Tot wel 5 jaar garantie

  • Onze servicedienst komt aan huis om elk mankement te verhelpen

  • Laagste prijs(garantie) tegen hoge kwaliteit

Meubelzorg sta-op-zetel thuis uitproberen?

Exemplaren die u wellicht in onze online meubelshop of in één van onze showrooms in Beernem ,Geleen (20 min vanuit België) en Roosendaal (20 min vanuit België) heeft gezien, kunt u gratis thuis testen. Gratis proefzitten noemen wij dat. Door deze service weet u altijd 100% zeker dat u de juiste keuze maakt. Een keuze waar u jarenlang plezier van zal hebben. En komt u er in uw showroom aan huis achter dat de sta-op-zetels toch niet zijn wat u voor ogen heeft óf u het tijdelijk wilt parkeren, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij doen dit graag uit service. En wie weet dat wij elkaar op een later moment weer treffen.

Maak uw gratis proefzitafspraak

Enthousiast geworden over één of meerdere van onze sta-op-zetel modellen? Wij komen graag kosteloos bij u langs voor een demonstratie. Daarbij kunnen wij direct de juiste sta-op-zetel aanmeten. Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op +32 28823475 of stuur ons een e-mail naar info@meubelzorg.be.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan