Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Utsökt

€2099,- v.a. €1599,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Utsökt is een van beukenhout gemaakte relaxfauteuil die voor u op maat gemaakt kan worden. Utsökt straalt rust, comfort en Scandinavische luxe uit. Niet alleen kan het in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 500 verschillende kleuren te kiezen.

Bij het kiezen van uw persoonlijke sta op fauteuil Model Utsökt, kunt u zowel het functionele als het uiterlijke gedeelte geheel naar wens aanpassen. Zo kunt bij de zetels kiezen uit drie soorten hout en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen.

Kleuren: 500 opties

Materialen: Stof en leder

Houtsoorten: 20 opties

Zitcomfort: ergonomisch

Prachtig Scandinavisch uiterlijk waarbij ook veel mogelijk is van beukenhout tot eiken hout. van een vaste zetel tot wel een luxe sta op zetel.

Model Utsökt kunt u bestellen als sta-op-zetel. Een opsta zetel is geschikt wanneer u moeite heeft met opstaan. Utsökt is op maat te bestellen waardoor u altijd gegarandeerd bent van zitcomfort die past bij de wensen van uw lichaam.

Model Utsökt kunt u ook bestellen als relaxzetel. Relaxfauteuils zijn geschikt wanneer u pijnklachten of stress ervaart. Door de verschillende opties in leuningen weet u zeker dat de zetel uw comfort biedt, zodat u kunt ontspannen.

Voordat u een nieuwe relaxzetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Utsökt u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan