2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Nyon

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Nyon zetel is een zeer karakteristiek model met klasse en veel mogelijkheden. Wat de uitvoering van de zetel betreft is alles mogelijk en is de zetel volledig op maat te maken. Van relaxzetel tot sta op zetel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Nyon relaxzetel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op, relax stand en massagefunctie

Plateaus: Keuze uit 15 verschillende (hout/RVS)

Armleuningen: Elektrisch beweegbaar

Rugleuning: keuze uit 3 verschillende

De Nyon zetel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle visuele aspecten die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de zetel.

Het model Nyon is verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit zorgt ervoor dat de zetel, door middel van een van de motoren in de zetel, naar achter en naar voren kan kantelen. Op deze manier kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de zetel op staan. Eveneens is dit een fijne positie om gemakkelijk in de zetel te gaan zitten. Hierna kunt u eveneens door middel van de elektrische functie de zetel rustig naar zijn originele positie terug kantelen.

Om de dag te beginnen of na een wandeling is de relaxzetel Nyon een uitstekende keuze. Door middel van elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen is de zetel volledig naar uw lichaam in te stellen. Op deze manier wordt uw lichaam optimaal ondersteunt. Eveneens is de hoofdsteun zowel handmatig als elektrisch verstelbaar.

Ook is onze zetel Nyon verkrijgbaar als massagezetel. Niet alleen bespaard u geld dankzij deze geweldige functie, u kunt ook nog eens genieten van een massage wanneer u maar wilt. Regelmatig een massagezetel gebruiken zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren. Het kan uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Bent u op zoek naar de perfecte zetel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Nyon relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan