Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Luzern

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Luzern is een herkenbare zetel door de mooie slanke armleuningen en zachte- maar ondersteunende rugkussens. Bij Meubelzorg is alles mogelijk, zo ook met de Luzern sta-op-zetel. Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta-op-fauteuil Model Luzern, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Het model Luzern is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel: de sta-op-functie helpt u met opstaan door middel van een elektrische motor. Deze functie is ideaal als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-zetel Luzern kunt u nu gemakkelijker - met behulp van de motoren - gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Naast een sta-op-zetel is model Luzern ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is de ideale zetel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte zetel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxzetel Luzern volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Tot slot is de zetel Luzern verkrijgbaar als massagezetel. Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagezetel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Zoekt u de ultieme zetel voor moeiteloos opstaan en het optimale comfort voor ontspanning? Dan is de Luzern relaxzetel precies wat u nodig heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan