2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Lens

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxzetel Model Lens is een van leer gemaakte sta-op fauteuil die u op maat kunt laten maken. Deze relaxzetel straalt rust, comfort en luxe uit. Model Lens wordt uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort.

Bij het personaliseren van de opsta zetel Model Lens kunt u naast het functionele gedeelte ook het creatieve gedeelte aanpassen. U kunt namelijk de plateaus van de zetels kiezen. De plateaus van de zetels zijn leverbaar in drie soorten hout waaruit u kunt kiezen. De verschillende combinaties zorgen ervoor dat ook u over een perfecte relax zetel op maat kunt beschikken. Ontdek ook de mogelijkheden voor de rug- en armleuningen.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Poten: Rolbaar of op vaste poten + blokstand bij sta-op functie

Zetelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

De Lens is onze fauteuil waarbij alles mogelijk is een fraai strak model fauteuil op vaste poten.

Model Lens is volledig op maat te maken en kan als sta-op-zetel gebouwd worden. Een opsta zetel zorgt ervoor dat u met gemak uit de zetel kunt opstaan, zonder complicaties of hulp. Door de uitgebreide opties heeft leuningen die bij uw lichaam passen, waardoor model Lens ergonomisch is.

Heeft u liever een relaxzetel? Model Lens beschikt over relax/kantel optie. Relaxfauteuils ontspannen uw lichaam, waardoor stress of pijnklachten verminderen. Met de mogelijkheid tot verschillende hardheden, weet u zeker dat u een relaxzetel heeft die comfort biedt.

Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de fauteuil in uw eigen huis te testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Lens u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

 

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan