2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Davos

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Davos relaxzetel is een charmante zetel met open armleuningen waarbij de armleuningen mee gaan als u de rug naar achter doet en altijd op de juiste plek met uw armen ligt. Deze zetel voorziet u in ultiem comfort door middel van de elektrisch verstelbare hoofd- en lendensteun en de keuze uit hardheden van de zetel. Hierbij kunt u kiezen uit soft, medium of hard. De sta-op-zetel kan worden uitgevoerd tot en met 5 motoren die ervoor zorgen dat de zetel volledig naar uw wens is in te stellen en zo het lichaam ultiem ondersteunt. De zetel is geheel op maat te laten maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste zetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen.

De Davos sta-op-zetel is zoals gezegd volledig op maat te laten maken. Hierbij kunt u zowel de technische aspecten als de creatieve aspecten van de relaxzetel naar wens invullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie, USB aansluiting en de keuze om de zetel op accu te laten werken. Hiernaast is deze zetel verkrijgbaar in 1000 verschillende kleuren in zowel stof als leder. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-zetel vindt die perfect bij u aansluit. Wilt u de verschillende zetels eens vergelijken? Bekijk hier eens de relaxzetel Davos.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Een charmante zetel met open armleuningen, waarbij de armleuningen mee gaan als u de rug naar achter doet.

Bent u op zoek naar een sta-op-zetel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De zetel Davos is namelijk verkrijgbaar als sta-op-zetel. Een sta-op-zetel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een zetel. Dankzij sta-op-zetel Davos kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Naast een sta-op-zetel is model Davos ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is de ideale zetel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte zetel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxzetel Davos volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de perfecte zetel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Davos relaxzetel de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan