2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Julien

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Julien zetel is de vaste variant van zijn broer de Lyon. Wat de uitvoering van de zetel betreft is er veel mogelijk en is de zetel volledig op maat te maken. Van relaxzetel tot sta op zetel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Julien relaxzetel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Functies: Sta-op stand, relax stand en massagefuncties

Zetelverwarming: Mogelijkheid tot zetelverwarming

Materialen: Stof en leder

Hoofdsteun: Handmatig of elektrisch verstelbaar

De Julien zetel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de zetel.

De zetel model Julien is verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit betekent dat de zetel met behulp van motoren naar voren en omhoog (en uiteraard weer terug) kan gaan. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Dankzij sta-op-zetel Julien kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de zetel opstaan en in de zetel gaan zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de zetel naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-zetel is model Julien ook verkrijgbaar als relaxzetel. Dit is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen, kan de relaxzetel Julien volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Onze Julien zetel is tot slot verkrijgbaar als massagezetel. Dit is een fijne functie waar u niet alleen geld mee bespaard, maar u kunt ook genieten van een massage in het comfort van uw eigen woning. Door regelmatig gebruik te maken van een massagezetel, kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor kunt u uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Zoekt u de ultieme zetel voor moeiteloos opstaan en het optimale comfort voor ontspanning? Dan is de Julien sta-op-zetel precies wat u nodig heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan