SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Engelberg

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-fauteuil Model Engelberg is een uniek model met een mooie uitstraling. Deze sta-op-zetel straalt veel luxe en comfort uit. Deze relaxfauteuil kunt u volledig naar wens personaliseren, waardoor u ruime keuze heeft in kleur, stof, afmetingen en andere features. Ontdek het Engelberg model bij Meubelzorg!

Bij het kiezen van uw eigen sta-op fauteuil model Engelberg, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de relaxfauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Het model de Engelberg staat bekend als de zetel waarbij alles mogelijk is. Door de horizontale rug zal de fauteuil ook de juiste comfort bieden in de rug.

Ons model Engelberg heeft de optie om als sta-op-zetel gekocht te worden. Opsta zetels zijn ideaal wanneer u problemen heeft met het opstaan uit een zittende houding. De sta-op-functie in de zetel zorgt ervoor dat u zonder hulp van derden of verdere complicaties kunt opstaan.

Ervaart u stress of heeft u pijnklachten aan het lichaam? Dan kunnen wij zeker de Engelberg aanraden als relaxfauteuil. Relaxzetels zijn ideaal voor diegenen die verlichting kunnen gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Maak een keuze uit de verschillende hardheden en u zult zeker weten dat u de variant heeft die het beste bij de wensen van uw lichaam passen.

Het is ook mogelijk om de Engelberg met massagefunctie te bestellen. Een massagezetel is ideaal wanneer u gespannen spieren heeft. Door de massagestand kunnen pijnlijke drukpunten in uw lichaam verlichten en zult u zich meer uitgerust voelen. De lendensteun elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Als de Engelberg u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan