Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Cannes

€1699,- v.a. €1199,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxzetel model Cannes is een uniek model met een mooie uitstraling. Deze sta-op-fauteuil straalt veel luxe en comfort uit. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

Bij het kiezen van uw eigen relaxfauteuil Model Cannes, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de opsta zetel niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Op accu verkrijgbaar

Draadloze afstandsbediening of een afstandsbediening

Massagefunctie mogelijk / lendensteun elektrisch verstelbaar

Zetelverwarming mogelijk

Keuze in wel 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of sternpoten

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 150kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Model Cannes is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel, dit houdt in dat de zetel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-zetel Cannes kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Daarnaast is het model Cannes ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxzetel Cannes kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxzetel Cannes volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Ook is onze zetel Cannes verkrijgbaar als massagezetel. Niet alleen bespaard u geld dankzij deze geweldige functie, u kunt ook nog eens genieten van een massage wanneer u maar wilt. Regelmatig een massagezetel gebruiken zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren. Het kan uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen middels onze thuisdemonstratie. Bent u tevreden met de Cannes? Dan kunt u deze fauteuil direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan