SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Lecci

€1499,- v.a. €999,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Lecci is een comfortabel sta-op-zetel model die het juiste zitcomfort biedt. De sta-op-zetel is beschikbaar in de soft, medium en hard hardheden. Deze comfortabele sta-op-zetel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig of elektrisch verstelbaar is. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest. De fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta op fauteuil Model Lecci compleet zelf samenstellen. Het functionele en het uiterlijke gedeelte kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. De Meubelzorg sta-op-zetel is verkrijgbaar in drie hardheden: soft medium en hard. U kunt bij de zetels kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relaxzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stof of leder

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een seniorenzetel met sta-op-functie? Dan is dit pronkstuk van Meubelzorg echt iets voor u. Deze sta-op-zetel beschikt over een elektrische motor waarmee de zetel kan kantelen. Op deze manier kunt u gemakkelijker en veiliger uit de zetel op te staan. Eveneens helpt deze functie u om gemakkelijker in de zetel te gaan zitten.

De Lecci zetel van Meubelzorg is een echte relaxfauteuil. Deze zetel is voorzien van 4 elektrische motoren die in het design van de zetel zijn weggewerkt. De motoren zorgen ervoor dat hoofd- arm- en rugleuning verstelbaar zijn waardoor deze relaxzetel uw lichaam optimaal ondersteunt. De perfecte keuze voor een zetel die echt wat extra biedt.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan