Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Borgo

€1299,- v.a. €799,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-fauteuil Model Borgo is een modern model wat beschikt over open armleuningen en een strakke rug. Deze comfortabele sta-op-zetel straalt zowel rust als luxe uit en kan uitgevoerd worden met een handmatig- of elektrisch verstelbare hoofdsteun. Verder kunt u kiezen uit verschillende rugleuningen en armleuningen en is er keuze uit 1000+ kleuren in stof en leder. Zo is de Borgo compleet naar eigen wens samen te stellen. U kunt gebruik maken van een gratis thuisdemonstratie zodat u in deze (of één van onze andere modellen) kunt proefzitten voordat u een nieuwe sta-op-zetel aan gaat schaffen.

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

4 verschillende Rugleuningen

5 verschillende armleuningen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 130 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Heeft u last van rugklachten, andere lichamelijke klachten of bent u slecht ter been waardoor u moeite heeft met zitten op- of opstaan uit een zetel? Dan is een sta-op-zetel Borgo perfect voor u. Dankzij de sta-op functie van de zetel Borgo kunt u met behulp van de motoren in de zetel gemakkelijker uit de zetel opstaan of op de zetel gaan zitten.

Naast een sta-op-zetel is de zetel Borgo ook beschikbaar als heerlijke relaxzetel. Wanneer u intensief gesport heeft of een lange wandeling heeft gemaakt en toe bent aan een ontspanningsmoment, dan is de relaxzetel Borgo perfect voor u. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de relaxzetel Borgo volledig naar uw lichaam afstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen. De relaxzetel Borgo is dé zetel om met uw voeten omhoog in te ontspannen.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk opstaat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Borgo sta-op-zetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan