Profiteer nu! tot wel 75% voorraadvoordeel! Actie geldig t/m 6 maart
Download prijslijst

Model Winterthur

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-winterthur---standaard---geel.png
  • 1.-winterthur---standaard---blauw.png
  • 1.-winterthur---standaard---bordeaux.png
  • 1.-winterthur---standaard---cognac.png
  • 1.-winterthur---standaard---creme.png
  • 1.-winterthur---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-winterthur---standaard---groen.png
  • 1.-winterthur---standaard---licht-brui.png
  • 1.-winterthur---standaard---rood.png
  • 1.-winterthur---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Bent u op zoek naar een echt pronkstuk voor in uw woonkamer die ook nog eens ultiem zitcomfort biedt? Dan is deze relaxzetel Winterthur echt iets voor u. Deze zetel is verkrijgbaar in zowel stof als leder waarbij u keuze heeft uit maar liefst 1000 kleuren en verder is dit model uitvoerbaar tot en met 5 motoren. Met behulp van deze motoren kunt u de zetel zo instellen dat deze uw lichaam optimaal ondersteunt. Heeft u de juiste zetel gevonden? Dan kunt u deze eerst uitgebreid thuis uittesten.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Het model Winterthur is het zusje van de Royan. Met de fraaie armleuning heeft de relaxzetel van Winterhur een elegante uitstraling.

Deze zetel biedt al het comfort van een echt fauteuil met de gemakken van een sta-op-zetel. Door de 5 motoren die in deze zetel verwerkt zijn is deze zetel van alle gemakken voorzien. Zo kan de zetel naar voor kantelen wat er voor zorgt dat opstaan een stuk gemakkelijker gaat. Eveneens zorgt dit ervoor dat u eenvoudiger in de zetel kunt gaan zitten.

Na een lange dag even bijkomen met een boek in deze relaxfauteuils ? Of met de voeten omhoog voor de tv? Dat is allemaal mogelijk met deze relaxfauteuil. Door middel van de motoren in deze zetel zijn zowel de arm-, hoofd- als de rugleuning volledig naar eigen wens in te stellen. Op deze manier ondersteunt deze zetel uw lichaam altijd precies waar nodig.

Ultiem ontspannen in deze relaxfauteuil terwijl u kunt genieten van een massage? Dat is met deze massagezetel Winterthur geen enkel probleem. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig een massage aanzetten waarna uw spieren volledig tot rust kunnen komen. Ervaart u ergens spanning in uw lichaam? Na een massage is uw volledige lichaam weer ontspannen.

Bent u op zoek naar een zetel die ultiem comfort geeft met de gemakken van een sta-op-zetel? Dan is de Winterthur relaxfauteuil voor u de beste keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan