2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Vichy

€1799,- v.a. €1299,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze zetel model Vichy heeft een klassieke uitstraling met veel mogelijkheden van relaxzetel tot een sta-op-zetel of zelfs een kantelzetel. Wat de uitvoering van de zetel betreft is er veel mogelijk en is de zetel volledig op maat te maken. Van relaxzetel tot sta op zetel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

De relaxzetel model Vichy is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op en relax stand

Plateaus: Keuze uit 15 verschillende (hout/RVS)

Zitgedeelte: Mogelijkheid tot breder zitgedeelte

De Vichy zetel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de zetel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De zetel model Vichy is verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit betekent dat de zetel met behulp van motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Dankzij sta-op-zetel Julien kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de zetel opstaan en in de zetel gaan zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de zetel naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-zetel is model Vichy ook verkrijgbaar als relaxzetel. Dit is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen, kan de relaxzetel Julien volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste relaxzetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Vichy u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan