2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Brignoles

€2357,- v.a. €1857,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze zetel model Brignoles staat bekend om ultra soft zitcomfort waarbij ook een luchtige uitstraling bij hoort. Voor de uitvoering van de zetel is er veel mogelijk en kunt u de zetel volledig op maat en naar eigen smaak laten uitvoeren. Van sta-op-zetel tot relaxzetel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder kan de zetel helemaal af maken.

De relaxzetel model Brignoles is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Comfort: Ultra zacht zitcomfort

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

De Brignoles zetel is compleet op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de zetel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De fauteuil model Brignoles is verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit betekent dat u - met behulp van een motor - met gemak uit de zetel kunt opstaan zonder complicaties of hulp. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de fauteuil naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-zetel is model Brignoles ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare rugleuningen kan de relaxfauteuil Brignoles volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Heeft u behoefte aan een comfortabele zetel waarmee u gemakkelijk kan opstaan en zitten en eentje die uw lichaam optimaal ondersteunt? Dan is onze Brignoles relaxzetel of sta-op-zetel de beste keuze voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan hier onze prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan