Kom langs in 1 van onze winkels (nu ook in Gent)
Download prijslijst

Model Royan

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Met de sta-op-zetel Model Royan haalt u een unieke fauteuil in huis. Deze zetel is verkrijgbaar met verschillende opties: van massagefunctie tot verwarming in de zetel of zelfs een kantel functie. Ook kunt u het uiterlijk van dit model naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de Royan kiezen uit 4 verschillende soorten rugleuningen en kunt u kiezen uit verschillende soorten armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat! Voordat u een nieuwe sta-op-zetel aanschaft, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kunnen onze fauteuils in verschillende modellen of maten geleverd worden, u kunt daarnaast ook uit 1000 verschillende kleuren stof of leder kiezen.

De sta-op-zetel Royan is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Bent u op zoek naar een sta-op-zetel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De zetel Royan is namelijk verkrijgbaar als sta-op-zetel. Een sta-op-zetel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een zetel. Dankzij sta-op-zetel Royan kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Naast een sta-op-zetel is model Royan ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is de ideale zetel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte zetel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxzetel Royan volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Tot slot is de zetel Royan verkrijgbaar als massagezetel . Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagezetel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Bent u op zoek naar de perfecte zetel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Royan relaxzetel de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan