Profiteer nu: tot 50% voordeel op woonsets! Profiteer nu: tot 50% voordeel op woonsets!
  1. Home
  2. Blog
  3. Favoriete zetel van de maand: Relaxzetel Magnifique
Download brochure

Favoriete zetel van de maand: Relaxzetel Magnifique

Algemeen

Bent u op zoek naar de ultieme relaxzetel die niet alleen comfort biedt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur? Dan is de Magnifique relaxzetel precies wat u zoekt. Deze zetel combineert moderne uitstraling met optimale functionaliteit, waardoor u kunt genieten van ontspanning op het hoogste niveau. 

Op maat gemaakt voor uw comfort 

Het mooie aan de Magnifique relaxzetel is dat deze volledig op maat te maken is. U heeft de keuze uit maar liefst 1000 verschillende kleuren en twee hoogwaardige materialen: stof en leder. Hierdoor kunt u de zetel perfect laten aansluiten bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woonkamer. 

Naast de visuele aspecten biedt de Magnifique ook tal van praktische eigenschappen. Zo kunt u kiezen uit 15 verschillende plateaus, variërend van houtkleur tot RVS-kleuren, en diverse steunpoten. De hoofdsteun is zowel handmatig als elektrisch verstelbaar, zodat u altijd de perfecte positie kunt vinden voor optimale ondersteuning van uw nek en hoofd. 

Gemakkelijk opstaan met de sta-op-functie 

Een unieke eigenschap van de Magnifique relaxzetel is de optionele sta-op-functie. Dankzij de ingebouwde motoren kan de zetel naar voren kantelen, waardoor u moeiteloos kunt opstaan. Dit is niet alleen ideaal voor mensen met beperkte mobiliteit, maar ook voor iedereen die graag extra ondersteuning wil bij het zitten en opstaan. 

Wanneer u eenmaal zit, kunt u met een druk op de knop de zetel rustig terug laten kantelen naar de originele positie. Zo geniet u in een handomdraai van ultiem comfort en ontspanning. 

Elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen 

Of u nu de dag wilt beginnen met een moment van rust of wilt ontspannen na een lange wandeling, de Magnifique relaxzetel biedt de perfecte oplossing. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de zetel volledig passend bij uw lichaam instellen. Hierdoor wordt uw lichaam optimaal ondersteund en ervaart u een ongekend niveau van comfort. 

Design dat past bij uw stijl 

De Magnifique relaxzetel is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Het moderne design straalt klasse en verfijning uit en past perfect bij een hedendaags interieur. Of u nu kiest voor een stijlvolle stoffen bekleding of het luxueuze gevoel van leder, deze zetel wordt gegarandeerd een blikvanger in uw woonkamer. 

Ontdek de mogelijkheden 

Bent u enthousiast geworden over de Magnifique relaxzetel en wilt u meer weten over de verschillende modellen en opties? Vraag dan nu vrijblijvend de prijslijst aan. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van uw droomzetel. 

Neem contact op met Meubelzorg via e-mail of telefoon en ontdek hoe de Magnifique relaxszetel uw comfort en welzijn naar een hoger niveau kan tillen. Wij helpen u graag verder op weg naar een ontspannen en vitaal leven! 

Optimaliseer uw welzijn met de Magnifique relaxzetel - comfort en stijl in één! 

Altijd een relaxzetel, -bank of sta-op-zetel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan