2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Model Maxime Outlet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Het model Maxime is een tijdloos en elegant model met vele opties waaronder de sta-op-functie. Ook kunt u de rug- en armleuningen zelf uitkiezen en heeft dit model een heerlijk zitcomfort. De fauteuil kan niet alleen in verschillende uitvoeringen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast ook nog de keuze om uit 1000+ verschillende kleuren stof en leder te kiezen.

Bij het kiezen van uw eigen sta-op fauteuil Model Maxime, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de opsta zetel niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Tijdloos en een elegant model met veel mogelijkheden van rug tot armleuningen en een heerlijk zitcomfort.

U kunt model Maxime als sta-op-zetel kopen. Een opsta zetel zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt opstaan, zonder complicaties of de hulp van anderen. Doordat model Maxime volledig om maat te maken is, weet u zeker dat de zetel bij de wensen van uw lichaam past.

Model Maxime is ook beschikbaar als massagezetel. De massagefunctie verlicht drukpunten in het lichaam, waardoor u beter kunt ontspannen en minder pijn ervaart. De lendensteun van de massagezetel is elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe opsta zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de fauteuil bij u thuis te testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Wanneer u overtuigd bent van de kwaliteit, kunt u de Maxime sta-op-zetel direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan