Kies uw voordeel en zit klaar voor het EK!
Download prijslijst

Model Bardos Outlet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet
  • Model Bardos Outlet

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxzetel Model Bardos is een klassieke sta-op-zetel die een harmonieuze uitstraling heeft met een zogenoemde kuip rug waardoor u heerlijk in de zetel kunt zitten. Niet alleen kan de zetel in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Voor ieder wat wils. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

zetelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

U kunt model Bardos als opsta zetel bestellen. Een sta-op-zetel zorgt ervoor dat u met gemak kunt opstaan, zonder hulp of lichamelijke complicaties. Het model zal altijd bij de wensen van lichaam passen, doordat bardos volledig op maat te maken is. Met de ruime keuze aan leuningen, bent u gegarandeerd van sta-op fauteuil naar wens.

Het is ook mogelijk om model Bardos als relaxzetel te bestellen. Een relaxzetel helpt u te ontspannen en werkt daarmee stress verlagend. Daarnaast is de Bardos de geschikte zetel wanneer u pijnklachten ervaart aan bijvoorbeeld uw nek, schouders of rug. Het is mogelijk om zelf de hardheid van model Bardos te bepalen, waardoor deze altijd de juiste ondersteuning biedt aan uw lichaam.

Model Bardos heeft de optie om daarnaast als massagezetel besteld te worden. De massagefunctie bij een sta-op zetel verlicht drukpunten in het lichaam. Hierdoor zult u minder pijn ervaren en meer ontspannen. De lendensteun bij de massagezetel is elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Als de Bardos u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan