SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Model Blaize Outlet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet
  • Model Blaize Outlet

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Blaize relaxfauteuil is een echt pronkstuk voor in de woonkamer. De relaxzetel heeft een hoge rugleuning en beklede armleuningen. Dit samen zorgt voor het perfecte comfort voor uw lichaam. U heeft de mogelijkheid om de zetel volledig naar uw eigen wensen in te stellen. Zo kunt u de rugleuning en de voetleuning naar wens instellen. Hiernaast kunt de zetel visueel zelf samenstellen en is de sta-op-zetel verkrijgbaar in 1000 kleuren. De Meubelzorg sta-op-zetel is verkrijgbaar in drie hardheden: soft, medium en hard. Op deze manier vindt u altijd een zetel die perfect aansluit op uw lichaam. Om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste zetel in huis hebt kunt u de relaxfauteuil eerst uitgebreid thuis testen.

De Blaize fauteuil is geheel naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. Door het personaliseren van deze relaxzetel zal deze ideaal aansluiten op uw lichaam. Verschillende houtsoorten en de keuze uit 700 kleuren zorgen ervoor dat u altijd de zetel vindt die perfect in uw woonstijl past.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Zetelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Model Blaize heeft een klassieke uitstraling en biedt goed comfort voor de rug.

Bent u op zoek naar een zetel waar u gemakkelijk in en uit kunt stappen? Dan is een sta-op-zetel van Meubelzorg de uitkomst. Door de ingebouwde elektromotoren kan de zetel langzaam naar voor kantelen waardoor u makkelijker de zetel uitkomt. Een sta-op-zetel geeft dus gemak en een tal van aanvullende relax opties.

De relaxzetel Blaize is een zetel waarin u volledig tot rust kunt komen. De relaxfauteuil, of relaxzetel is door de verstelbare arm- hoofd en rugleuning een zetel die in verschillende posities is te verstellen. Hierdoor krijgt uw lichaam een goede ondersteuning precies waar het nodig is.

U kunt deze zetel uitgebreid thuis testen en wij zorgen ervoor dat u altijd de zetel heeft die het beste bij u past. Bevalt de Blaize u goed tijdens de thuisdemonstratie? Dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan