Maak nu gebruik van onze Cyber monday Actie en kies je voordeel - Laatste kans! t/m 3 dec.
Download prijslijst

Model Ghison

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 19.-ghison---standaard---basis.jpg
 • 19.-ghison---standaard---blauw.jpg
 • 19.-ghison---standaard---bordeaux.jpg
 • 19.-ghison---standaard----bruin.jpg
 • 19.-ghison---standaard---cognac.jpg
 • 19.-ghison---standaard---donkerbruin.jpg
 • 19.-ghison---standaard----geel.jpg
 • 19.-ghison---standaard---groen.jpg
 • 19.-ghison---standaard---rood.jpg
 • 19.-ghison---standaard---zwart.jpg
 • 19.-ghison---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Ghison is een klassieke sta-op-fauteuil met compacte afmetingen en prachtige houten afwerkingen. Deze sta-op-zetel straalt veel comfort uit. Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta op fauteuil Model Ghison, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxzetel Ghison.Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxzetel Ghison.

Kost het u moeite om uit uw zetel te komen? Dan is een sta-op-zetel van Meubelzorg de perfecte oplossing. Door de elektrische motoren die ik de zetel verwerkt zijn kantelt de zetel licht naar voor wanneer u op wilt staan. Zo kunt u gemakkelijk in en uit de zetel komen.

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil waarin u ultiem kunt ontspannen? Dan is een relaxzetel de ideale keuze voor u. Door de elektrisch in te stellen arm- hoofd en rugleuning ondersteunt deze zetel uw lichaam waar nodig.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews