SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Algemeen

Sta-op zetel tweedehands

Sta-op zetel tweedehands kopen? Investeer liever in nieuw
In de huidige consumptiemaatschappij nemen wij massaal ons koopgedrag onder de loep. Waar wij vroeger het liefst voor gloednieuw spul gingen, wint tweedehands shoppen terrein. Samenhangend met deze tendens krijgen wij bij Meubelzorg regelmatig de vraag hoe het zit met het kopen van een tweedehands sta-op zetel. Of u bij ons een sta-op zetel tweedehands kunt kopen of dat nieuw toch een slimmere keuze is? Wij vertellen het u!

4 redenen om geen tweedehands sta-op zetel te kopen
Natuurlijk zijn wij ook groot voorstander van het kopen en verkopen van tweedehands items. Wij zullen het dan ook niet onder zetels of banken steken dat er veel tweedehands sta-op zetels op Marktplaats worden aangeboden. Een net iets vriendelijkere keuze voor de portemonnee, dat is fijn. Onthoud alleen dat het niet alleen maar hosanna is, want u loopt tegelijkertijd veel essentiële voordelen mis:

1. Geen maatwerk meubelstuk
Dat u een sta-op zetel overweegt, is niet zomaar. Waarschijnlijk heeft u of uw partner moeite met opstaan uit de luie zetel, heeft uw wervelkolom extra ondersteuning nodig of ervaart u een ander lichamelijk ongemak. Wat de reden ook is, de juiste support voor uw lichaam is zeker naarmate wij een jaartje ouder worden essentieel. Optimale support die u niet van een tweedehands elektrische sta-op zetel kunt verwachten. Per slot van rekening gaat het bij banken, relax- en sta-op zetels om maatwerk meubilair. En precies dat ‘maatwerk’ verliest het meubelstuk als u de sta-op zetel tweedehands koopt.

Bij Meubelzorg nemen wij maatwerk heel serieus. Stel u heeft via de webshop of in één van onze showrooms een potentiële nieuwe relaxzetel gevonden, dan is het niet een kwestie van een muisklik of inpakken en wegwezen. Bij elke aankoop krijgt u persoonlijk advies van een ergotherapeutisch expert, iemand die uw optimale zithoogte, -diepte, hoek, armleuninghoogte en ondersteuning van uw wervelkolom analyseert. Gezonde houding verzekerd!

2. Niet aan huis proefzitten
Wij lieten het net al even vallen, maar een sta-op zetel tweedehands kopen kan heel eenvoudig in een paar clicks via Marktplaats. Het staat er digitaal vol mee. Voor u het weet zit u in de auto om het meubelstuk aan een even-zitten-en-weer-door ‘zittest’ te onderwerpen, waarna u ‘m waarschijnlijk koopt. Toch kan het dan goed zijn dat u van een koude kermis thuiskomt. Eenmaal thuis voor de buis merkt u de eerste ongemakken. Ongemakken van de zetel en voor uw lichaam.

Bij Meubelzorg nemen wij liever de tijd voor het laten testen van het potentiële nieuwe meubilair. Stel nu dat u een zetel uit de showroom op het oog heeft, maar geen idee heeft of het matcht met de rest van uw interieur. Onze ergotherapeutische experts komen net zo graag bij u aan huis langs met een heuse ‘thuis showroom.’ Uw habitat wordt wanneer het u uitkomt met één of een paar lounge fauteuils of relaxbanken opgefleurd. Daarbij worden alle mogelijkheden wat betreft kleuren, stoffen en functionaliteiten doorgenomen. Smaakt het naar meer, dan neemt de expert graag alle maten van u op, zodat het meubelstuk perfect op uw lichaam en smaak aansluit.

3. Geen gratis bezorging
Waar u bij een tweedehands elektrische sta-op zetel maar moet zien hoe u het vaak best kolossale item thuis krijgt, helpen de bezorgers van Meubelzorg u tot in huis. En dat natuurlijk volledig kosteloos. Geen gesjouw, geen kosten.

4. Geen garantie
En als hekkensluiter, de garantie. Koopt u een sta-op zetel tweedehands, dan vervalt de garantie bij de overdracht (mocht deze inmiddels al niet verstreken zijn). Mocht u eens last krijgen van een mankement, dan zijn de servicekosten voor uw eigen rekening. Koopt u een nieuwe sta-op zetel via Meubelzorg dan heeft u tot wel 10 jaar garantie. Mankeert er iets aan het meubelstuk of bent u ergens niet over te spreken, dan kunt u onze servicedienst contacten en is het binnen de kortste keren opgelost.

Wilt u uw huidige sta-op zetel verkopen?
Hoe wij het ook wenden of keren, op een gegeven moment heeft het meubilair haar beste tijd gehad of bent u toe aan een nieuw model. Wanneer u uw verstelbare zetel of bank kwijt wilt, dan kunt u met ons contact opnemen. Vervolgens zal er een afspraak worden gemaakt om het meubelstuk te bekijken en om een inruilprijs te bepalen. Deze marktconforme inruilprijs wordt bij de aankoop van een nieuwe relax- of sta-op zetel verrekend. U blij, wij blij.

Maak een vrijblijvende afspraak proefzitten
Toe aan een nieuwe of extra relaxfauteuil of -bank? Vraag hier een gratis afspraak proefzitten aan huis aan, bel ons op +3228823475 of stuur een e-mail naar info@meubelzorg.be.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan