SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Algemeen

Hoe koop je een goede staop relaxfauteuil op maat?

U bent vaker thuis, u ontspant meer en U zit meer, want u heeft meer tijd gekregen. Maar waar u normaal even een uurtje in zat, daar zit u nu wel eens 5 uur in, zit dat nou net zo fijn als voorheen? U komt er achter dat dit niet het geval is. Of u heeft echt een zetel nodig voor uw gezondheid, een nieuwe heup, een nieuwe knie, reuma, rugklachten  en of andere ouderdomsklachten. Wij heten Meubelzorg en houden rekening met uw wensen. Kwaliteit is alles. Tijd voor een zoektocht naar een perfecte fauteuil.

De zoektocht

Dus een goede fauteuil gaat steeds belangrijker worden. Of u er nu extra’s als staop module, motoren bij wilt hebben, dat weet u eigenlijk nog niet. U bent er voor u zelf nog niet aan toe! Horen wij vaak.  Ten eerste gaat u naar google, daar komt u gelijk bij de juiste partij terecht voor een staop zetel relax fauteuil op maat. Meubelzorg. Wij kunnen voor u de perfecte fauteuil geheel op maat samenstellen, leer, stof, motoren, gasveer, lendesteun, verstelbare armleuningen, rugleuningen, draai, massage u kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren de perfecte fauteuil voor u.

De beste keuze doet U thuis

Om een goede staop zetel relaxfauteuil op maat uit te zoeken, moet u er eerst in zitten. Ook wil u een model naar de smaak van uw keuze. En over smaak valt niet te twisten, de één wil klassiek de ander wil modern of een mix van beide. Meubelzorg heeft deze keuzes allemaal in huis.

Wat kan de adviseur van Meubelzorg voor u betekenen?

Zodra u een afspraak heeft gemaakt met één van onze adviseurs, komt hij bij u thuis. Hij heeft reeds 14 verschillende fauteuils bij zich. Ook zijn er verschillende maten. Of u nu 60 kg of 160 kg weegt, 160 of 2.10 bent wij hebben een perfecte staopzetel cq fauteuil op maat voor u. Al onze adviseurs hebben een opleiding gehad tot zetelopmaat adviseur, met een ergonomische achtergrond. Tevens zijn er jaarlijks meerdere trainingen voor de laatste updates van onze staopzetels, relaxfauteuil op maat collectie.

Hoe gaat een demonstratie bij u aan huis?

Elke demonstratie is uiteraard op afspraak. U belt of heeft per mail een aanvraag gedaan. Tevens is elke demonstratie geheel vrijblijvend. Tuurlijk willen we dat u een fauteuil bij ons koopt, maar niks moet en alles mag. In 95% van de demonstraties kopen onze klanten alsnog direct de fauteuil, aangezien wij de voordeligste en beste leverancier zijn van staop zetels en relax fauteuils op maat.

De volgorde is als volgt:

  1. U heeft een afspraak gemaakt en al aangegeven via de website wat uw smaak is;

  2. Adviseur komt bij u binnen en u zoekt samen de soort fauteuil uit;

  3. De adviseur haalt de fauteuil uit de wagen en demonstreert deze bij u;

  4. Nu gaat de adviseur de maten opnemen, hoogte, lengte breedte, dit voor een perfecte zit;

  5. U zoekt de accessoires uit, zoals motoren, lendepomp, leer, stof of soort bediening;

  6. De inruil wordt getaxeerd;

  7. De aanbieding, de adviseur maakt een aanbieding op maat;

  8. U gaat akkoord met de aanbieding, wij laten eventueel een leenzetel achter;

  9. De bestelling wordt direct aangemaakt;

  10. Wij bellen u voor aflevering van uw bestelling binnen 6-8 weken.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan