2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Algemeen

Keuze maken in sta-op zetel met 1, 2 of 3 motorige sta-op zetel

Keuze maken in sta-op zetel met  1, 2 of 3 motorige sta-op zetel

Een relaxfauteuil met meerdere motoren kan er ook voor zorgen dat u eenvoudiger uit de zetel kan opstaan, ook wel een sta-op zetel genoemd. Het allergrootste voordeel van elektrisch is vooral, dat u alles traploos kunt regelen. Indien u alles apart wil bedienen, dan is het handig om meerdere motoren te nemen. Meubelzorg heeft zelfs zetels met wel 5 motoren, bediening van voetklep, bediening van rug, bediening van zitting, bediening van hoofdsteun, bediening van sta-op, en zelfs elektrische lendepomp. Dus een sta-op zetel kan een verschillend aantal motoren hebben. Het verschilt van 1 tot 5 motoren. Des te meer motoren des te meer mogelijkheden. Hier geven wij een opsomming van mogelijkheden, met een demonstratie van een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil komt u er zeker achter wat het beste bij u past. Zelf ervaren is inmiddels weten.

Sta-op zetel met 1 motor

Een sta-op zetel met 1 motor is een zetel waarbij u alles met een motor moet regelen. Of alles omhoog of alles omlaag of rechtop zitten. Voordeel:1 knop, nadelen zijn: niet rugleuning recht en voetklep omhoog, wel zo fijn als u tv kijkt bijvoorbeeld. Indien u alleen de sta-op module gebruikt van een sta-op zetel dan heeft u voldoende aan 1 motor, wilt u de sta-op zetel ook  gebruiken als relaxfauteuil, dan zijn meerdere motoren aan te bevelen.

Sta-op zetel met 2 motoren

Een sta-op zetel met 2 motoren is bij veel modellen dan voor de voetklep apart te bedienen. U kunt dan bijvoorbeeld rechtop zitten met de sta-op zetel en de voetklep omhoog houden. Ook is het mogelijk om met 2 motoren de rug apart te bedienen. De sta-op motor van de sta-op zetel doet wat ie moet doen, helpen bij op staan. Het grootste verschil is met 2 motoren dat u meerdere bedieningsmogelijkheden heeft van de sta-op zetel, de zetel is met 2 motoren een semi relaxfauteuil.

Sta-op zetel met 3-6 motoren

Gaat u voor totaal comfort dan kiest u voor een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze sta-op zetel c.q. relaxfauteuil bent u de koning. U kunt alles separaat bedienen. De volgende functies zitten op deze complete sta-op zetel c.q. relaxfauteuil:

  1. Sta-op module

  2. Rugleuning apart bedienbaar

  3. Voetklep apart bedienbaar

  4. Hoofdsteun apart bedienbaar

  5. Zitting apart bedienbaar

  6. Lendepomp elektrisch bedienbaar

Kortom een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil die u geheel naar uw eigen zin kan samenstellen. Ook zijn onze zetels geheel op uw maat te maken. Wij leveren de sta-op zetel c.q. relaxfauteuil ook in hoge kwaliteit leren en prachtige stoffen. Keuze voldoende. Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis? Mail ons info@meubelzorg.be of bel nu tel: +3228823475. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure toesturen.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan