Profiteer nu! tot wel 75% voorraadvoordeel! Actie geldig t/m 6 maart
Download prijslijst

Algemeen

Keuze maken in sta-op zetel met 1, 2 of 3 motorige sta-op zetel

Keuze maken in sta-op zetel met  1, 2 of 3 motorige sta-op zetel

Een relaxfauteuil met meerdere motoren kan er ook voor zorgen dat u eenvoudiger uit de zetel kan opstaan, ook wel een sta-op zetel genoemd. Het allergrootste voordeel van elektrisch is vooral, dat u alles traploos kunt regelen. Indien u alles apart wil bedienen, dan is het handig om meerdere motoren te nemen. Meubelzorg heeft zelfs zetels met wel 5 motoren, bediening van voetklep, bediening van rug, bediening van zitting, bediening van hoofdsteun, bediening van sta-op, en zelfs elektrische lendepomp. Dus een sta-op zetel kan een verschillend aantal motoren hebben. Het verschilt van 1 tot 5 motoren. Des te meer motoren des te meer mogelijkheden. Hier geven wij een opsomming van mogelijkheden, met een demonstratie van een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil komt u er zeker achter wat het beste bij u past. Zelf ervaren is inmiddels weten.

Sta-op zetel met 1 motor

Een sta-op zetel met 1 motor is een zetel waarbij u alles met een motor moet regelen. Of alles omhoog of alles omlaag of rechtop zitten. Voordeel 1 knop, nadelen zijn: niet rugleuning recht en voetklep omhoog, wel zo fijn als u tv kijkt bijvoorbeeld. Indien u alleen de sta-op module gebruikt van een sta-op zetel dan heeft u voldoende aan 1 motor, wilt u de sta-op zetel ook  gebruiken als relaxfauteuil, dan zijn meerdere motoren aan te bevelen.

Sta-op zetel met 2 motoren

Een sta-op zetel met 2 motoren is bij veel modellen dan voor de voetklep apart te bedienen. U kunt dan bijvoorbeeld rechtop zitten met de sta-op zetel en de voetklep omhoog houden. Ook is het mogelijk om met 2 motoren de rug apart te bedienen. De sta-op motor van de sta-op zetel doet wat ie moet doen, helpen bij op staan. Het grootste verschil is met 2 motoren dat u meerdere bedieningsmogelijkheden heeft van de sta-op zetel, de zetel is met 2 motoren een semi relaxfauteuil.

Sta-op zetel met 3-6 motoren

Gaat u voor totaal comfort dan kiest u voor een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze sta-op zetel c.q. relaxfauteuil bent u de koning. U kunt alles separaat bedienen. De volgende functies zitten op deze complete sta-op zetel c.q. relaxfauteuil:

  1. Sta-op module

  2. Rugleuning apart bedienbaar

  3. Voetklep apart bedienbaar

  4. Hoofdsteun apart bedienbaar

  5. Zitting apart bedienbaar

  6. Lendepomp elektrisch bedienbaar

Kortom een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil die u geheel naar uw eigen zin kan samenstellen. Ook zijn onze zetels geheel op uw maat te maken. Wij leveren de sta-op zetel c.q. relaxfauteuil ook in hoge kwaliteit leren en prachtige stoffen. Keuze voldoende. Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis? Mail ons https://meubelzorg.nl/demonstratie/   of bel nu tel: +3228823475. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure toesturen info@meubelzorg.be

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan