2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Algemeen

Een relax fauteuil met staop motoren hoeft niet duur te zijn, een staopzetel van Meubelzorg, dat is fijn!

Een relax fauteuil met staop motoren hoeft niet duur te zijn, een staopzetel van Meubelzorg, dat is fijn!

De meeste klanten zeggen nog geen staop nodig te hebben, ze zijn nog fit en vitaal. Toch adviseren wij een zetel veelal met een staop motor. Omdat het voor zowel Meubelzorg als onze klanten voordeliger is.

Een fauteuil van Meubelzorg

Meubelzorg is begonnen in Nederland en gaat langzamerhand uitbreiden naar andere landen zoals België en Duitsland: bij Meubelzorg hebben we een duidelijke visie voor ogen. Service en zorg voor onze klanten. Wat er ook is, wij staan altijd voor u klaar. Een klacht moet u ook gelijk melden, zodat wij dit direct kunnen oplossen. zetel niet goed, dan ruilen we de zetel om net zolang totdat u tevreden bent. Zorg en service staat bij ons op 1.

Demonstratie aan huis

Onze Meubelzorg adviseurs komen bij u aan huis. U kunt te allen tijde een afspraak maken, ook in het weekend en/of in de avond. De Meubelzorg adviseur heeft altijd een aantal zetels bij zich om direct te leveren. Maar de Meubelzorg adviseur kan de zetels ook inmeten en geheel op maat leveren. Het voordeel van een zetel op maat is, dat u beter en lekkerder zit. Heerlijk relaxen met een kop koffie of een glas wijn. Met een relaxfauteuil van Meubelzorg kan het.

Altijd 5 maatfauteuils tijdens demonstratie

Elke demonstratiebus van Meubelzorg heeft minimaal 5 verschillende soorten en maten fauteuils bij zich. Zodra de afspraak is gemaakt neemt de telefoniste alvast de lengte, voorkeuren en bijzonderheden op voor de afspraak. Zodat de Meubelzorgadviseur gelijk een perfecte zetel mee neemt. Is deze fauteuil geheel naar u zin, dan kunt deze ook direct kopen en dan laat de Meubelzorg adviseur de zetel ook direct staan.

Demonstratie afspraak maken

Indien u een demonstratie afspraak wilt maken dan kunt u direct bellen met ons kantoor of mailen naar info@meubelzorg.be , binnen 48 uur kunt u dan de demonstratie verwachten. U hoeft niet per se slecht ter been te zijn voor een demo afspraak, het is juist prettig om de fauteuils in u eigen huis te zien en te ervaren.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan