SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Algemeen

Een demonstratie aan huis, heerlijk proefzitten, binnen 24 uur bij u thuis!

Een demonstratie aan huis, heerlijk proefzitten, binnen 24 uur bij u thuis!

Waar u ook woont, wanneer u ons nodig heeft, wij kunnen binnen 24 uur bij u langskomen voor een vrijblijvende demonstratie van onze sta-op-zetels, relaxfauteuils en of massagezetels. Niets is beter dan even proefzitten in de zetels op maat van Meubelzorg. Wij hebben altijd iemand bij u in de buurt voor een vrijblijvende demonstratie.

Demonstratie aan huis 

Zodra u een afspraak heeft gemaakt, vragen wij enige informatie van u door de telefoon. Uw lengte, uw gewicht, het gewenste model en of speciale wensen. Wij zorgen er dan voor dat de wagen is geladen met een aantal voorbeelden  sta-op-zetel en of relaxfauteuil op maat. De adviseur is reeds bij u ingepland en komt bij u aan huis. Van te voren neemt hij eerst met u door wat het beste voor u kan zijn.

De sta-op-zetel en/of relaxfauteuil in huis

De adviseur haalt dan de sta-op-zetel en of relaxfauteuil uit de wagen en rijd deze bij u naar binnen. in de winter neemt de zetel eerst even de kamertemperatuur aan. Daarna kunt u gaan proefzitten, de adviseur zal u uitleggen welke mogelijkheden de sta-op-zetel en of relaxfauteuil heeft. Vele opties zijn mogelijk, van 1 motor tot wel 5 motoren, massage, relax, alle delen apart bedienbaar, denk aan tiptoets, elektrische hoofdsteun etc. Samen met de adviseur maakt u een keuze van de opties die u zou willen op uw sta-op-zetel en of relaxfauteuil.

Uniek maatwerk

Maatwerk is steeds belangrijker voor, zodra u meer gaat zitten. Een verkeerde zit zorgt immers voor veel lichamelijke klachten.

“Denk aan uw rug, extra steun is dan noodzakelijk!”

“Uw bekken, wat is voor u comfortabel?, zacht, hard of medium? “.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen uw fauteuil geheel naar uw wensen maken. Meubelzorg heeft al vele klanten gelukkig gemaakt met een maatwerk fauteuil. Ook uw lengte of gewicht kunnen bij een standaard fauteuil voor veel ongemakken zorgen, zoals voetklep te kort, rugleuning te kort of te lage armleuningen. Ook die details kunnen wij geheel naar wens fabriceren.

U heeft een fauteuil nodig voor uw comfort. Meubelzorg kan elke gewenste maat fauteuil leveren. Geen standaard maten, maar echt maatwerk. Aan elke fauteuil besteden wij veel aandacht. Vanaf ontwerp tot levering. De adviseur zal u geheel inmeten voor de perfecte zit op maat.

Deze maten worden doorgegeven aan de fabricage afdeling. Daar maken wij uw zetel geheel naar uw maten. Uw keuze leer of stof, motoren, elektronica en of massage elementen er in.

Alle aandacht gaat naar de afwerking en jarenlang zitplezier.

Leer of stof

De adviseur heeft vele leren en stoffen bij zich, samen kunt u een keuze bepalen voor wat bij u het beste past, qua materiaal en of kleur. Onze adviseur hebben allen een interieur opleiding genoten. Dus u kunt zeker op hun afgaan indien u zelf geen keuze kunt maken.

Aanbieding op maat

De adviseur heeft nu al uw gegevens, hij maakt nu voor u een aanbieding op maat voor uw sta-op-zetel en of relaxfauteuil. Hier gelden de dan betreffende acties en dan kunt u zeggen, ja dat wil ik of u denkt er nog rustig even over na. De keuze is immers aan u. Wij dienen u beslist.

Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis?

U belt +3228823475

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan