2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Winkels

Nieuwe vestiging Meubelzorg Beernem!

Opening nieuwe vestiging Meubelzorg Beernem
Het aftellen is begonnen. Wij zijn erg trots en blij om aan te kondigen dat Meubelzorg binnenkort een nieuwe meubelzaak in Beernem, opent! Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe winkel voor al uw meubels op maat.

Meubelzorg in Beernem
Vanaf 8 april kunt u terecht voor al uw meubels in Beernem. Het is een mooi pand met een ruime aanbod aan modellen in alle kleuren en maten om op proef te zitten! Of u op zoek bent naar een sta op Zetel of een relaxfauteuil. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik.

Meubelzorg: meer dan een meubelzaak
Al jaren is meubelzorg bezig met het leveren van het ultieme toppunt van comfort. De adviseurs in de showroom zijn altijd in de gelegenheid om u in alle rust te helpen bij het vinden van de zetel op maat die het beste bij u past. Of u nu 1.50m, 2.10m bent, 50kg of 160kg weegt, wij hebben altijd het perfecte zitmeubel voor u. Daarnaast zijn de zetels direct leverbaar, van hoge kwaliteit en hebben al onze zetels tot 10 jaar garantie.

Gewaardeerd door onze klanten
Meubelzorg groeit voortdurend en onze klanten waarderen ons enorm. Wij krijgen namelijk een 9,5/10 voor onze sta op zetels, relaxzetels en massagezetels allemaal op maat! Daarnaast bieden wij uitstekende dienstverlening met service aan huis. Wij geloven dat goede kwaliteit in combinatie met de beste prijs de beste service is. Zien wij u binnenkort in onze nieuwe vestiging?

Altijd een relaxzetel, -bank of sta-op-zetel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan