2e Pinksterdag geopend! Bel nu: +32 2 882 34 75
Download prijslijst

Algemeen

Sta op zetel, relax fauteuil, waar en wanneer kopen?

Sta op zetel, relax fauteuil, waar en wanneer kopen?
Bij Meubelzorg krijgt u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, en ook direct geleverd. Geen lange wacht tijden! Zit uw sta op zetel of relax fauteuil er niet bij? Dan leveren wij die binnen 3 dagen na!

Bij Meubelzorg staat Zorg met een Hoofdletter geschreven, wij willen u in de watten leggen en dat lukt ons altijd. de klant is immers Koning. u heeft altijd gelijk, soms denken we we van niet, maar toch geven wij u gelijk. zetel niet goed of een klacht. wij ruilen de zetel om voor een nieuwe. Dat is Meubelzorg, zorg tot in de puntjes.

Demonstratie aan huis
Proef zitten lekker bij u thuis, geen drukke winkel met opdringerige verkopers die u de duurste zetel willen verkopen. Nee, op uw gemak thuis zelf uitzoeken, samen met uw man/vrouw of kinderen zodat u de juiste keuze maakt. Weet u het nog niet, geen probleem, wij kunnen elke zetel voor u na bestellen en binnen 3 dagen leveren.

U heeft direct een fauteuil nodig?, dan regelen wij een leenzetel. Kortom alles is mogelijk. Alles om zorg over uw meubel gemakkelijk te maken. Dat zijn wij, zorgzaam!

U wilt zorgeloos zitten, op staan en relaxen met uw Sta op zetel en of Relax Fauteuil. Dat kan als u er zelf maar geen om kijken naar heeft. Dat doen wij wel. Zorg nodig voor uw meubel? Eén mailtje of belletje en wij zijn er voor u, binnen 24 uur, waar dan ook in België.

Meubelzorg, Zorg voor U en uw meubels!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan