SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Algemeen

Senioren zetel of bank? Dit is waarom er speciaal meubilair voor ouderen bestaat

Of we het nu willen of niet, ouder worden komt met gebreken. Zo neemt de mobiliteit van onze wervelkolom af, krijgen we meer issues met onze balans en vermindert de spierkracht. Dit doorvertaald naar het dagelijkse leven betekent onder andere dat het makkelijk uit een zetel of bank stappen uitdagender wordt. Een letterlijke steun in de rug is dan gewenst. Een bank of elektrische zetel voor ouderen biedt uitkomst!

Wat maakt een senioren zetel een senioren zetel?
Uw lichaam de rust geven waar het om vraagt is één, maar wat te denken van ontspannen opstaan? Iets wat in de loop der jaren niet altijd meer een vanzelfsprekendheid is. Gelukkig wordt dankzij onze sta-op mechaniek opstaan vanuit uw luie zetel weer kinderspel. Een zeer mooie functionaliteit die u de support en het gevoel van vrijheid geeft.

Naast de sta-op functie heeft onze collectie aan banken of (elektrische) zetels voor ouderen meer in petto. Als er namelijk iets is wat belangrijk is, is het wel dat het meubilair volledig op maat is te maken. Alleen door maatwerk meubelstukken in huis te halen, kunt u uw lichaam de welverdiende rust en ondersteuning geven. Bovendien kunt u door ‘gezond’ te zitten eventuele lichamelijke ongemakken verminderen of deze zelfs voor zijn. Optimaal zitcomfort noemen wij dat.

Mogelijkheden van een ergonomische zetel voor ouderen
Zoals gezegd vraagt ons lichaam op latere leeftijd om wat extra’s. Maak het uzelf zo makkelijk mogelijk door te kiezen voor een ergonomische zetel of bank voor senioren op maat. Aan welke functionaliteiten u zoal kunt denken? Van elektrisch verstelbare voet- tot hoofdsteun, en van variabele rugleuning tot in hoogte aanpasbare zithoogte. Elk onderdeel van uw senioren stoel of bank kunt u zo laten maken dat het individueel handmatig of elektrisch te bedienen is. Dankzij de diversiteit aan standen zit er gegarandeerd altijd een voor u juiste zit- of lighouding tussen.

Eén, twee of vijf motoren in elektrische zetel of bank voor senioren
Onder het mom van ‘gemak dient de mens’ kunnen wij bij Meubelzorg één tot maar liefst vijf losse motoren in uw senioren sta-op zetel of bank installeren. Des te meer motoren, des te meer mogelijkheden. Zo kunt u bij een vijftal motoren de sta-op functie regelen, en zijn de rugleuning, voetklep, hoofdsteun en zitting apart bedienbaar. Het grootste voordeel van elektrische bediening is dat u elke relaxfunctionaliteit traploos kunt regelen. Zo zit de voor u perfecte en meest gezonde houding er altijd tussen!

Moderne senioren zetel of bank op maat aanmeten?
Er gaat niets boven het thuis kunnen testen van uw potentiële nieuwe senioren zetel of bank. Goed nieuws! Bij Meubelzorg komen onze ergotherapeutische experts graag met een heuse ‘thuis showroom’ bij u op de koffie om erachter te komen wat de voor u beste bank of sta-op zetel is. Daarbij analyseren onze experts direct de optimale zithoogte, -diepte, -hoek, armleuninghoogte en lendensteun. Smaakt naar meer, niet waar?

Maak een vrijblijvende proefzitafspraak
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op +3228823475 of stuur gerust een e-mail naar info@meubelzorg.be.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan