SOLDEN! Profiteer nu van 2e stoel halve prijs
Download prijslijst

Algemeen

Betaalbare relaxzetel

Heerlijk onderuit zakken in uw eigen relaxzetel, hoe klinkt dat? Eentje die u bij thuiskomst al uitnodigt om plaats te nemen. Als het even kan wel één die van een vriendelijk prijskaartje is voorzien. U vraagt, wij draaien. Voor elke portemonnee hebben wij namelijk een geschikt exemplaar in petto. Hoe dat zit en meer over een betaalbare relaxzetel, leest u hier.

Wat wordt er met een ‘betaalbare relaxzetel bedoeld?

Gaat u voor ultiem, ergonomisch verantwoord zitcomfort, dan zit een relaxfauteuil als gegoten. En nee, dan doelen wij niet op een stoffig, ouderwets model dat vroeger een prominente plek in oma’s interieur had. Niet voor niets is dit type zetel de laatste jaren populairder en populairder geworden. Tegenwoordig kunt u ze namelijk volledig zelf samenstellen. Zo ook bij Meubelzorg. U bepaalt zelf welke comfortopties u erop wilt en hoe de betaalbare relaxzetel eruit mag zien.

Over het ‘betaalbare’ gesproken. Natuurlijk begrijpen wij dat dit een subjectief begrip is: wat voor de één een betaalbare relaxzetel is, is er voor de ander eentje in de categorie ‘prijzig.’ Toch durven wij te zeggen, als wij de prijzen uit de markt erbij pakken, dat onze collectie vol prijsvriendelijk meubilair zit.

Hoe wordt de prijs van een relaxzetel bepaald?

Naast dat wij de laagste prijsgarantie garanderen, heeft u zelf ook een flinke vinger in de pap als het om de prijs van een relaxfauteuil gaat. Gaat u het liefst voor een eenvoudig instapmodel zonder veel technische poespas, dan kunt u al voor €595,- klaar zijn. Is een model dat van elektrisch verstelbare voetsteun tot ergonomische rugleuning is voorzien meer uw ding, dan bent u automatisch meer kwijt. U kunt u voorstellen dat hoe meer technische vernuftigheden u laat toevoegen, des te hoger het prijskaartje zal zijn. Op deze manier kunt u uw eigen (betaalbare) relaxzetel zelf samenstellen en heeft u zelf invloed op het uiteindelijke bedrag.

Nog even terug naar hoe het kan dat onze meest betaalbare relaxzetel al voor €595,- te koop is. Bij Meubelzorg hebben wij de productie volledig in eigen hand. Dit betekent geen hoge kostenposten voor vervoer of tussenkomst van extra partijen. U stelt uw eigen betaalbare relaxzetel samen met één van onze ergotherapeutische experts, waarna ons fabrieksteam uw meubelstuk volledig op maat maakt. Wij hebben en houden de touwtjes het liefst in eigen hand, zoals u ziet.

Is goedkoop geen duurkoop?

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen dat alles wat door ons team wordt gefabriceerd van zeer goede kwaliteit is. Betaalt u net iets minder voor uw relaxfauteuil, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat dit ten koste van de kwaliteit is gegaan. Zeker niet! Wij hebben de lat voor onszelf en onze leveranciers zo hoog gelegd, dat wij kwalitatief hoogwaardig meubilair beloven. Dus of u nu voor een betaalbare relaxzetelgaat of de fauteuil liever van vijf elektrische motoren voorziet, met de kwaliteit zit het altijd snor.

Toch niet te spreken over uw nieuwe aanwinst? Dan kunt u altijd contact met de klantenservice of onze servicedienst opnemen, en kijken wij samen naar een geschikte oplossing.

Maak een vrijblijvende afspraak proefzitten

Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op +3228823475 of stuur een e-mail naar info@meubelzorg.be.

Het volledige assortiment aan relaxzetels bekijken? Klik hier.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan