Profiteer nu: tot 50% voordeel op woonsets! Profiteer nu: tot 50% voordeel op woonsets!
  1. Home
  2. Blog
  3. De verschillende motoren in een zetel
Download brochure

De verschillende motoren in een zetel

Comfort

Sta-op zetel met 1 motor 

Een sta-op zetel met 1 motor is het meest eenvoudig in gebruik. U bedient alles met één knop: de zetel gaat óf omhoog, óf omlaag, óf in een positie​ om rechtop te zitten​. Het voordeel is de eenvoudige bediening. Het nadeel is dat u de rugleuning ​niet ​recht kunt zetten terwijl de ​voetklep omhoog staat, wat wel zo fijn is als u bijvoorbeeld tv kijkt. Als u de sta-op zetel alleen gebruikt voor het opstaan, is 1 motor voldoende. Wilt u de zetel ook als relaxfauteuil gebruiken, dan zijn meerdere motoren aan te raden. 

Sta-op zetel met 2 motoren 

Bij veel modellen sta-op zetels met 2 motoren kunt u de voetklep apart bedienen. Zo kunt u rechtop zitten met de voetklep omhoog. Ook is het bij sommige modellen mogelijk om met 2 motoren de rugleuning apart te bedienen. De sta-op motor doet wat hij moet doen: u helpen bij het opstaan. Het grootste ​verschil met 2 motoren is dat u meer bedieningsmogelijkheden heeft. ​​De zetel is met 2 motoren een semi-relaxfauteuil. 

Sta-op zetel met 3 of meer motoren 

Gaat u voor optimaal comfort, dan kiest u voor een sta-op zetel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze zetel bent u de koning(in)​ te rijk​. U kunt alles apart bedienen, waaronder: 

  • Sta-op module 

  • Rugleuning 

  • Voetklep 

  • Hoofdsteun 

  • Zitting 

  • Elektrisch bedienbare lendepomp 

Kortom, ​dit is ​een sta-op zetel die u geheel naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Bovendien zijn ​al ​onze zetels geheel op maat te maken en leverbaar in hoge kwaliteit leer en prachtige ​stoffen.​ ​ 

Persoonlijk advies en demonstratie 

Wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende demonstratie aan huis? Neem dan contact met ons op via info@meubelzorg.be of bel ons op +31 2 882 34 75. We kunnen u ook onze brochure toesturen. We geloven in langer comfortabel thuiswonen en helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw sta-op stoel perfect aansluit bij uw situatie en wensen. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf het optimale zitcomfort van onze sta-op stoelen.  

Altijd een relaxzetel, -bank of sta-op-zetel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan