Profiteer nu tot €1000,- inruilkorting
Download prijslijst

Model Stockholm

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 39.-stockholm---standaard---basis.jpg
  • 39.-stockholm---standaard----blauw.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---bordeaux.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---bruin.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---cognac.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---geel.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---groen.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---rood.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---zwart.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Stockholm is een sta-op-zetel waarmee u echt tot rust komt. Deze comfortabele sta-op-zetel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig verstelbaar is. De sta-op-zetel Model Stockholm komt in drie verschillende hardheden waaruit u kunt kiezen. Namelijk soft, medium en hard. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest. De sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta-op-fauteuil Model Stockholm zelf samenstellen. Het functionele gedeelte en het uiterlijk kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de zetels kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Handmatig verstelbaar

Relaxzetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Geheel op maat te laten maken

Keuze in 10 verschillende houtkleuren

Garantie tot wel 5 jaar

Hoofdsteun handmatig verstelbaar

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Tot wel 150kg

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Heeft u last van rugklachten of bent u slecht ter been waardoor u moeite heeft met zitten op- of opstaan uit een zetel? Dan is een sta-op-zetel Stockholm perfect voor u. Met de sta-op functie van de zetel Stockholm kunt u met behulp van de motoren in de zetel gemakkelijker uit de zetel opstaan of op de zetel gaan zitten.

Naast een sta-op-zetel is de zetel Stockholm ook beschikbaar als relaxzetel. Wanneer u intensief gesport heeft of een lange wandeling heeft gemaakt en toe bent aan een ontspanningsmoment, dan is de relaxzetel Stockholm perfect voor u. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de relaxzetel Stockholm volledig naar uw lichaam afstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de hoofdsteun handmatig te verstellen. De relaxzetel stockholm is dé zetel om met uw voeten omhoog in te ontspannen.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Stockholm relaxzetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5135 reviews