Maak nu gebruik van onze Cyber monday Actie en kies je voordeel - Laatste kans! t/m 3 dec.
Download prijslijst

Model Pradet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 08.-pradet---standaard---basis.jpg
 • 08.-pradet---standaard---blauw.jpg
 • 08.-pradet---standaard---bordeaux.jpg
 • 08.-pradet---standaard---bruin.jpg
 • 08.-pradet---standaard---cognac.jpg
 • 08.-pradet---standaard---donkerbruin.jpg
 • 08.-pradet---standaard---geel.jpg
 • 08.-pradet---standaard---groen.jpg
 • 08.-pradet---standaard---rood.jpg
 • 08.-pradet---standaard---zwart.jpg
 • 08.-pradet---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Pradet is een comfortabele sta-op-zetel model met 5 motoren en 4 verschillende arm- en rugleuningen. Deze comfortabele sta-op-zetel straalt rust en luxe uit. U kunt gebruikmaken van het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 700 verschillende kleuren te kiezen.Stel uw persoonlijke sta op fauteuil Model Pradet zelf compleet samen. U kunt het functionele en het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de zetels kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit diverse opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Keuze uit houtkleuren en RVS kleuren

Steunpoten optioneel

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils.

De pradet sta-op-zetel is een prachtige zetel die van veel genot iedereen kan voorzien. Vooral na een lange wandeling of in de avonduren even lekker tot rust komen. Hiervoor is de Pradet sta-op-zetel ideaal. Er nog niet over uit welke sta-op-zetel bij u past, bekijk dan alle sta-op-zetels.

We noemen de relaxzetel Pradet ook wel ‘het pronkstuk van Meubelzorg’. De zetel is elegant en zal in iedere huiskamer goed staan. Het is een vaak verkochte zetel omdat vrijwel iedereen hier lekker op kan relaxen. De Pradet relaxzetel is in vele kleuren verkrijgbaar en met optionele steunpoten, elektrisch verstelbaar en met 5 sterke motoren is het een zetel die vele jaren mee gaat.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews