Maak nu gebruik van onze Cyber monday Actie en kies je voordeel - Laatste kans! t/m 3 dec.
Download prijslijst

Model Piana

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • piana---standaard---rood.png
  • piana---standaard---blauw-1674484628.png
  • piana---standaard---bordeaux.png
  • piana---standaard---bruin.png
  • piana---standaard---cognac.png
  • piana---standaard---creme.png
  • piana---standaard---geel-1674484653.png
  • piana---standaard---groen.png
  • piana---standaard---lichtbruin.png
  • piana---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Piana is een zeer moderne sta op zetel met dichte armleuningen en heerlijke kussens in de rug die u extra ondersteuning geven. Deze sta-op-zetel straalt luxe en comfort uit. Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 700 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta op fauteuil Model Piana, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Personaliseer de relaxzetel model Piana naar uw eigen zithouding.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren/RVS kleuren) of steunpoten

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Zeer modern model met dichte armleuningen. Door het kussen in de rug heeft u extra ondersteuning.

De sta-op-zetel Piana heeft verschillende rug- en armleuningen waaruit u kunt kiezen om het model naar uw zitcomfort en smaak te laten maken op maat. Ook heeft het model Piana een sta-op-functie waarmee het opstaan zeer vergemakkelijkt. Deze functie is vooral handig als u al een tijd zit en in beweging wilt komen.

De relaxzetel Piana heeft een hoofdsteun dat handmatig of elektrisch verstelbaar is. Dit extraatje helpt u de juiste positie aan te nemen wanneer u zit. Ieders zithouding is verschillend en dit model heeft dan ook voor iedereen een soort rugleuning en armleuningen die erbij past.

Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de zetel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u de Piana sta-op-zetel kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews