Profiteer nu tot €1000,- inruilkorting
Download prijslijst

Model Morne

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-morne---standaard---blauw.png
  • 1.-morne---standaard---bordeaux.png
  • 1.-morne---standaard---bruin.png
  • 1.-morne---standaard---cognac.png
  • 1.-morne---standaard---creme.png
  • 1.-morne---standaard---geel.png
  • 1.-morne---standaard---groen.png
  • 1.-morne---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-morne---standaard---standaard---rood.png
  • 1.-morne---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-zetel Model Morne is een heerlijke sta-op-fauteuil met een strakke rug en mooie klassieke armleuningen. Voordat u een nieuwe sta-op-zetel kiest, heeft u de mogelijkheid om de zetel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta op fauteuil Model Morne, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de zetels kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-zetel is verkrijgbaar met verschillende opties waaruit de sta-op-zetel samengesteld kan worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelzetel of sta op zetel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of sternpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 180 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-zetels kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-zetel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxzetel Morne.

De zetel in model Morne is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel, dit houdt in dat de zetel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-zetel Morne kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Daarnaast is het model Morne ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxzetel Morne kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxzetel Morne volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Morne sta-op-zetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5135 reviews