Maak nu gebruik van onze Cyber monday Actie en kies je voordeel - Laatste kans! t/m 3 dec.
Download prijslijst

Model Monte Carlo

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • monte-carlo---standaard---blauw.png
  • monte-carlo---standaard---bordeaux.png
  • monte-carlo---standaard---cognac.png
  • monte-carlo---standaard---creme.png
  • monte-carlo---standaard---donkerbruin.png
  • monte-carlo---standaard---geel.png
  • monte-carlo---standaard---groen-1674483660.png
  • monte-carlo---standaard---lichtbruin.png
  • monte-carlo---standaard---rood.png
  • monte-carlo---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Monte Carlo zetel is een zeer compacte sta-op-zetel en relaxzetel met comfortabele rugkussens verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Wat de uitvoering van de zetel betreft is er veel mogelijk en is de zetel volledig op maat te maken. Van relaxzetel tot sta op zetel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Monte Carlo relaxzetel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op en relax stand

Plateaus: 15 verschillende (hout/RVS)

Zitgedeelte: Mogelijkheid tot breder zitgedeelte

Hardheden: Soft, medium of harde kussens

Poten: Rolbare of vaste poten

De Monte Carlo zetel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de zetel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De zetel model Monte Carlo is verkrijgbaar als sta-op-zetel. Dit houdt in dat de zetel, door middel van een van de motoren in de zetel, naar achter en naar voren kan kantelen. Dit is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of bijvoorbeeld rugklachten of andere lichamelijke klachten hebben. Op deze manier kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de zetel opstaan en in de zetel gaan zitten. Hierna kunt u eveneens door middel van de elektrische functie de zetel rustig naar zijn originele positie terug kantelen.

Om de dag te beginnen of na een lange, stevige wandeling is de relaxzetel Monte Carlo een uitstekende keuze. Door middel van elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen is de zetel volledig naar uw lichaam in te stellen. Op deze manier wordt uw lichaam optimaal ondersteunt. Eveneens is de hoofdsteun zowel handmatig als elektrisch verstelbaar.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Borgo sta-op-zetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews