Boortmeerbeek nu open! Alle winkels vieren dit mee! tot wel 75% voordeel! Geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Model Cholet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • cholet---standaard---creme.png
  • cholet---standaard---blauw.png
  • cholet---standaard---cognac.png
  • cholet---standaard---donkergrijs.png
  • cholet---standaard---donkerbruin.png
  • cholet---standaard---geel.png
  • cholet---standaard---groen.png
  • cholet---standaard---lichtbruin.png
  • cholet---standaard---rood.png
  • cholet---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Cholet sta-op-zetel is een waardig pronkstuk voor in de woonkamer. De lederen zetel zorgt met zijn uitstraling voor rust en comfort. Deze zetel beschikt over 4 motoren waarmee de rugleuning, armleuning en voetleuning helemaal zelf zijn in te stellen. Op deze manier past deze perfect bij de wensen van uw lichaam. De sta-op-zetel is beschikbaar in 700 verschillende kleuren. Hiernaast zijn voor de 4 plateaus van de zetel beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten. De ideale zetel om naar eigen smaak samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste zetel kiest, kunt u de zetel eerst uitgebreid thuis testen.

De Cholet sta-op-zetel kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Naast het functionele deel, denk aan het instellen van de leuningen, kun je ook het creatieve deel van de zetel zelf bepalen. Zo is de zetel verkrijgbaar in maar liefst 700 kleuren en zijn de 4 plateaus van de zetel verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd de perfecte zetel vindt. Bekijk ook de Cholet relaxzetel en het verdere aanbod op onze website.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 5 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Het model Cholet is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-zetel, wat inhoudt dat de zetel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-zetel Cholet kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw zetel.

Naast een sta-op-zetel is model Cholet ook verkrijgbaar als relaxzetel. Een relaxzetel is de ideale zetel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte zetel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxzetel Cholet volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste zetel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Cholet sta-op-zetel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!\

Reviews
5722 reviews