Keuzehulp

Sta-op-stoel vergoeding

By 24 maart 2022 No Comments

Bestaat er een vergoeding voor sta-op-stoelen en wat zijn de voorwaarden die hieraan verbonden zitten? Meubelzorg.be heeft het voor u uitgezocht!

Een sta-op-stoel kopen is een investering die u niet zomaar maakt, als de stoel is aangepast aan uw wensen en behoeften hangt er een prijskaartje aan de stoel. Het is tenslotte maatwerk. Hierdoor kan het interessant zijn om beroep te doen op een subsidie of een vergoeding. Er zijn verschillende mogelijkheden die u kunt uitzoeken om te controleren of u in aanmerking komt voor een sta-op-stoel vergoeding. In deze blog vertellen wij er alles over!

Wanneer kom ik in aanmerking voor een vergoeding?
Of u in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Uw medische situatie en type verzekering spelen hierin een belangrijke rol. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat u recht heeft op een vergoeding voor een sta-op-stoel. Er zullen verschillende aspecten worden gecontroleerd voor u een vergoeding kunt ontvangen. Wij zouden u graag een antwoord willen geven op de vraag of u een vergoeding kunt ontvangen, helaas zit het erg complex in elkaar. Wilt u weten of u in aanmerking komt? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Deze kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en het recht op een vergoeding.

WMO
Geeft uw zorgverzekeraar aan dat u geen recht heeft op een vergoeding? Dan is het misschien mogelijk om via het WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning-loket) in aanmerking te komen. WMO is een initiatief van de overheid dat ondersteuning biedt op financieel gebied zodat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Of u in aanmerking komt kan per gemeente verschillen. Ook dit kunnen wij u dus niet direct vertellen. Zodra u een aanvraag indient bij het WMO, zal een medische specialist uw aanvraag moeten onderbouwen. De volgende stap is een huisbezoek van de WMO-consulent om te kijken of u een stoel nodig heeft. Zodra dit het geval is, kunt u wellicht een gedeeltelijke vergoeding ontvangen voor een sta-op-stoel.

Sta-op-stoelen van Meubelzorg
Wij vinden het uiterst belangrijk dat u er goed bij zit. Elk lichaam is anders. Daarnaast is een sta-op-stoel voor veel mensen ook een grote uitgave. Bij ons vindt u een groot assortiment aan banken, relax- of sta-op-stoelen en zetels op maat. Zo kunt u uw lichaam de support geven dat het verdient. Met een sta-op-stoel zorgt u ervoor dat u eenvoudig uit uw stoel kunt komen. Doordat deze stoelen op maat zijn, zult u heerlijk zitten in de perfecte stoel voor uw lichaam. Bent u benieuwd naar ons assortiment sta-op-stoelen? Deze vindt u hier.

Waarom Meubelzorg?
Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in optimaal zitcomfort. Omdat iedereen uniek is, kunt u ook van ons advies op maat verwachten. Niet alleen uw meubels worden op maat gemaakt, maar wij luisteren ook naar uw behoeften en wensen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. U kunt nog meer van ons verwachten:

  • Garantie op de producten – tot wel 10 jaar
  • Gratis thuis proefzitten: wij komen met modellen naar uw woonkamer
  • Servicedienst die bij u thuis komt om problemen op te lossen
  • Hoge kwaliteit tegen de laagste prijs

Vrijblijvende afspraak voor proefzitten
Bij ons kunt u gratis proefzitten, zowel in de showroom als bij u thuis. Vraag nu uw gratis proefzit-afspraak aan, bel ons op +32 2 882 34 75 of stuur een e-mail naar info@meubelzorg.be.

Bekijk ons assortiment:

Sta op stoelenRelaxstoelenRelaxbanken
  • garantie tot 10 jaar
  • direct leverbaar
  • laagste prijsgarantie
  • hoge kwaliteit
  • gratis proefzitten bij u thuis

Leave a Reply