Keuzehulp

Sta-op stoel tweedehands

By 24 maart 2022 No Comments

Staat u op het punt om een tweedehands sta-op-stoel te kopen? Wellicht is het beter om te kiezen voor een nieuwe sta-op-stoel.

Vroeger kozen we vaak voor nieuwe meubels, tegenwoordig is er veel veranderd in ons koopgedrag en kiezen we steeds vaker voor tweedehands producten. De aanschaf van een tweedehands stoel heeft voordelen, daarom krijgen wij regelmatig bij Meubelzorg de vraag of wij ook tweedehands sta-op-stoelen verkopen. Maar ook meer informatie over de aanschaf van zo’n tweedehands stoel zoals de voor- en nadelen, wordt vaak gevraagd. Wij geven u in deze blog meer informatie!

4 redenen om niet voor een tweedehands sta-op-stoel te kiezen
Op Marktplaats worden er veel tweedehands sta-op-stoelen aangeboden. Wij zijn ook voorstander van het kiezen voor een tweedehands product boven een nieuw product. Naast dat het voor de portemonnee fijn is, is het ook een milieuvriendelijke keuze. Deze voordelen kunnen een beslissende factor voor u zijn, maar u loopt bij het aanschaffen van een tweedehands sta-op-stoel ook veel voordelen mis. Het aanschaffen van een nieuwe stoel kent namelijk veel voordelen.

  • Maatwerk product is niet mogelijk

U wilt niet voor niets een sta-op-stoel aanschaffen. Wellicht heeft u extra ondersteuning nodig in uw rug, kunt u moeilijk uit de stoel opstaan of heeft u andere klachten waardoor u een sta-op-stoel wilt aanschaffen. Het is belangrijk om naar uw lichaam te luisteren als u ouder wordt. Bij de aanschaf van een tweedehands product kunt u deze optimale support niet verwachten van de stoel. Bij ons gaat het bij de banken, relax- en sta-op-stoelen om maatwerk producten. Zodra u een sta-op-stoel tweedehands koopt valt het ‘maatwerk’ stuk dus automatisch weg.

Wij nemen maatwerk erg serieus. Dit ervaart u al bij het aankoopproces. Wanneer u een nieuwe stoel of bank heeft gevonden in onze webshop of showroom, is het niet een kwestie van bestellen en klaar. U krijgt namelijk bij uw aankoop een persoonlijk advies over de stoel. Een ergotherapeutisch expert zal uw optimale zithouding analyseren. Zo wordt er gekeken naar de zithoogte, -diepte, hoek en armleuning hoogte. Op die manier kunnen wij de perfecte stoel voor uw lichaam samenstellen!

  • Proefzitten aan huis is niet mogelijk

Op Marktplaats is een groot aanbod aan tweedehands sta-op-stoelen te vinden. In een aantal klikken koopt u al een gebruikte sta-op-stoel. Erg makkelijk én snel. Na even op de stoel te hebben gezeten, koopt u hem waarschijnlijk en neemt u hem gelijk mee naar huis. Maar eenmaal thuis aangekomen merkt u de eerste ongemakken, u komt van een koude kermis thuis. Deze ongemakken zijn erg vervelend voor uw lichaam. Daarnaast is de kans groot dat de gebruikte sta-op-stoel niet bij de rest van uw meubilair past.

Bij Meubelzorg is het mogelijk om de stoel thuis uit te proberen. Onze ergotherapeutische experts kunnen bij u thuis langskomen met onze ‘thuis showroom’ om u het aanbod te laten zien. Zo weet u zeker dat die ene leuke stoel in de showroom ook bij de rest van uw meubilair past. Wij bij Meubelzorg nemen namelijk de tijd wanneer u een nieuwe stoel of bank test. U heeft bij ons de keuze uit een groot scala aan kleuren, stoffen en functionaliteiten. Deze nemen wij graag met u door. Vervolgens kunnen de experts alle maten opnemen zodat er een meubelstuk kan worden gemaakt die perfect bij uw wensen en lichaam aansluit.

  • Eigen vervoer regelen

Een tweedehands elektrische sta-op-stoel wordt hoogstwaarschijnlijk niet bij u thuis afgeleverd. Het is een groot product dat niet zomaar in elke auto past. Bij Meubelzorg zorgen de bezorgers dat uw nieuwe meubel kosteloos thuis wordt afgeleverd. Dit scheelt u erg veel gesjouw en kosten.

  • Geen garantie op het product

Een groot nadeel aan iets tweedehands kopen is het mislopen van de garantie. Zodra u een tweedehandse relax zetel koopt, zal de garantie komen te vervallen bij de overdracht. Mocht er toch iets mis zijn met de tweedehands relax zetel, heeft u geen garantie. U zal dan zelf reparatiekosten moeten betalen als het mogelijk is om het mankement op te lossen. Bij Meubelzorg heeft u tot wel 10 jaar garantie op een nieuwe sta-op-stoel. Zodra er een mankement is kunt u contact met ons opnemen zodat het snel opgelost kan worden.

Overweegt u om uw sta-op-stoel te verkopen?
Het kan zijn dat u toe bent aan een nieuw model of dat het meubelstuk vervangen moet worden. U kunt met ons contact opnemen als u uw meubel kwijt wil. De volgende stap is het inplannen van een afspraak zodat deze door ons bekeken kan worden waarna er een inruilprijs wordt bepaald. Deze prijs zal bij de aankoop van uw nieuwe zetel worden verrekend.

Vrijblijvende afspraak maken voor proefzitten
U kunt hier eenvoudig een afspraak maken om gratis bij u thuis proef te zitten. U kunt ons bellen op 085 065 5292 of een e-mail sturen naar info@meubelzorg.nl.

Bekijk ons assortiment:

Sta op stoelenRelaxstoelenRelaxbanken
  • garantie tot 10 jaar
  • direct leverbaar
  • laagste prijsgarantie
  • hoge kwaliteit
  • gratis proefzitten bij u thuis

Leave a Reply