Keuzehulp

Relaxzetel voor bejaarden

Relaxzetel voor bejaarden
Iedereen wilt natuurlijk zo comfortabel mogelijk kunnen zitten. Dit geldt nog meer wanneer u moeite heeft met zitten en opstaan als u last heeft van uw lichaam. Gelukkig is er ook een oplossing dat gemak en comfort geeft, namelijk een relaxzetel. De ideale stoel voor bejaarden.

Een elektrische en ergonomische relaxzetel voor bejaarden
Elk mens is uniek en daarom beschikt een stoel dat op maat gemaakt is over de meest optimale zitcomfort. De stoel is dan volledig ergonomisch ingesteld naar uw behoeftes. Hierbij kunt u denken aan uw fysieke conditie (bijv. nekklachten) en zitgedrag.

Door de dag heen zit u waarschijnlijk op verschillende posities. Om in verschillende zithoudingen toch topcomfort te behouden is een relaxzetel ook elektrisch verstelbaar. Zo kunt u de voetklep, hoofdsteun, zitting, rugleuning en de zithoogte van de elektrische fauteuil bepalen.

Wanneer je al genoeg lichamelijke klachten hebt of die juist niet wilt opdoen dan is een relaxzetel voor bejaarden dé oplossing. Zo’n zetel is een totaalpakket voor het vermijden en omgaan met lichamelijke klachten.

Tweedehands relaxzetels voor bejaarden
Naast de optie om een relaxzetel op maat te laten maken is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor een tweedehands relaxzetel. Op het eerste gezicht lijkt dit een goede oplossing te zijn, want het prijsverschil zit ‘m erin. Echter, zitten hier ook nadelen en minpunten aan verbonden.

Proefzitten
We kennen het allemaal wel wanneer we een tweedehands aankoop doen. U komt aan bij de verkoper en bekijkt het product zorgvuldig (of niet) en vervolgens even een korte test. Uit de korte test blijkt dat het product goed naar behoren werkt, maar uw mening veranderd al snel wanneer het product in vol gebruik is. Dan komen de kwalen en ongemakken pas naar voren.

Wij zijn van mening dat er genoeg tijd moet zijn voor het proefzitten en dit bieden wij onze kopers dan ook aan. Immers, vinden wij dat elke gebruiker van de stoel de juiste keuze maakt bij de aanschaf van een relaxzetel.

Stoel op maat
Om vol gebruik te kunnen maken van de ergonomie en zitcomfort adviseren wij dan ook een stoel op maat. Een tweedehands relaxzetel was waarschijnlijk op maat voor de eerste gebruiker, maar voor u niet. Elk mens heeft zijn eigen unieke fysieke conditie en zitgedrag.

Ons advies is dan ook geen tweedehands relaxzetel voor bejaarden, maar een nieuwe relaxstoel op maat.

Plan een gratis proefzitafspraak
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op +32 2 882 34 75 of e-mail naar info@meubelzorg.be.

Bekijk ons assortiment:

Sta op stoelenRelaxstoelenRelaxbanken
  • garantie tot 10 jaar
  • direct leverbaar
  • laagste prijsgarantie
  • hoge kwaliteit
  • gratis proefzitten bij u thuis

Leave a Reply